شعار سال
چهارشنبه 13 آبان 1405

بیانیه حفظ حریم شخصی

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

 

 بیانیه حفظ حریم شخصی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مانند سایر سازمان ها ، جمع آوری اطلاعات ارباب رجوع در سایت و نحوه حفاظت از این اطلاعات را تشریح می کند و نسبت به اطلاعات جمع آوری شده احساس مسئولیت کرده و حفظ حریم شخصی مراجعین محترم به سایت را تضمین می کند.

 لازم به یاد آوری است در صورت دریافت اطلاعات هویتی از مراجعین ، این تضمین وجود دارد که تنها از این اطلاعات بر اساس اصول مطرح شده در این بیانیه استفاده خواهد شد . در هر حال تعهدات و مسئولیت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور محدود به توانایی ها و امکانات در اختیار این سازمان است و این سازمان در قبال اقدامات مجرمانه و یا حوادث و رویدادهای غیرمترقبه یا اتفاقاتی که منتسب یا ناشی از اقدامات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نباشد، مسئولیت و یا تعهدی نخواهد داشت.

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برای حریم خصوصی شما ارزش بالایی قائل است.

 لطفا متن زیر را بخوانید تا بیشتر با نحوه برخورد این سازمان با اطلاعاتی که هویت شما را فاش می کند آشنا شوید.

جمع آوری و استفاده از اطلاعات :

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تنها مالک اطلاعات جمع آوری شده در این وب سایت است. ما این اطلاعات را به هیچ نحو غیر از مواردی که در اینجا آورده شده نفروخته، اجاره نداده و به اشتراک نمی گذاریم. این اداره در بخش ها و به روش های مختلف اطلاعات کاربرانش را جمع آوری می کند.

استفاده از کوکی ها :

وقتی شما از سایت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بازدید می کنید، می توانید به صورت ناشناس در وب سایت بگردید. به عنوان یک کاربر مهمان، ممکن است برای بررسی بازدید شما از کوکی استفاده کنیم.

 همچنین اگر به عنوان یک کاربر ثبت نام کرده ( عضو) استفاده کنید، ما ازکوکی هابرای ذخیره سازی اطلاعات شخصی شما مانند نام کاربری و دیگر اطلاعاتی که می تواند هویت شما را فاش کند، استفاده می کنیم .کوکی حجم کوچکی از اطلاعات است که توسط یک وب سرور به مرورگر وب شما انتقال می یابد و تنها توسط سروری که آن را برای شما فرستاده قابل خواندن است.

کوکی با ذخیره سازی اطلاعات کاربری شما، همانند کارت شناسایی عمل می کند. کوکی نمی تواند دستوری را اجرا و یا ویروسی را منتقل کند. بیشتر مرورگرهای وب به صورت پیش فرض کوکی ها را می پذیرند. شما می توانید به مرورگر وب خود دستوردهید که به هنگام دریافت کوکی به شما اطلاع دهد و این اجازه را بدهد که آن  را پذیرفته یا رد کنید. برای بعضی از امکانات سینره پذیرفته شدن کوکی ها اجباری است. کاربرانی که کوکی ها را رد کنند نمی توانند از آن امکانات استفاده کنند.

 

  • 1405/08/08 - 13:58
  • - تعداد بازدید: 46
  • - تعداد بازدیدکننده: 32
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

در شانزدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور

اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه با هدف نمایش دستاوردهای هنری و حمایت از کارآموزان و مهارت آموختگان خود، در شانزدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور حضور خواهد یافت

8ffafcc8-2605-4cb3-aef8-31a3c896b9c0

احسان ایمانی هرسینی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه در این خصوص اظهار داشت: «حضور در این رویداد ملی، نه تنها فرصتی برای معرفی هنر اصیل استان است، بلکه بستری برای بازاریابی محصولات مهارت آموختگانی است که با تکیه بر آموزش‌های مهارتی، توانسته‌اند از سطح تولید خانگی به سطح بازارهای تخصصی برسند.»

این نمایشگاه با حضور هنرمندان سراسر کشور در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی از تاریخ 11 لغایت 15 آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی واقع در پارک شاهد کرمانشاه پذیرای علاقمندان خواهد بود و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه نیز با همراهی آموزشگاه‌های آزاد تحت نظر در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

لازم به ذکر است که این نمایشگاه با هدف تقویت زنجیره تولید، اتصال تولیدکننده به بازار و ارتقای سطح کیفی صنایع دستی کشور برگزار شده است. 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم,اخبار و اطلاعات آموزشگاهها,اخبار شهرستان,رسیدگی به شکایات ,درباره ما,موشن گرافی,اخبار فرهنگی,مناقصه و مزایده,اخبار تصویری,اطلاعیه ها ,عفاف و حجاب,اقامه نماز و مهدویت,بروشورهای فرهنگی,اینفو گافی,اخبار ,دفاتر ستادی,میز خدمت,اخبار اداره آموزش,اخبا اداره سنجش و ارزشیابی,اخبار اداره آموزشگاههای آزاد ,اخبار اصلی,گروههای محتوا,مناقصات و مزایده ها,شفافیت,شفافیت حقوقی,شفافیت آموزشگاهها,شفافیت مجوزها,شفافیت مالی,شفافیت سامانه سادا,نظر سنجی,مشارکت مردمی,ساختار تشکیلاتی,مرکز هیات امنایی شماره 15,مرکز شماره یک برادران,مرکز دو برادران کرمانشاه,مرکز 3 خواهران ,مکز 22 خواهران ,مرکز مهارتها,مرکز دولت آباد ,مرکز اسلام آبادغرب,مرکز دالاهو,مرکز سرپل ذهاب ,مرکز قصر شیرین,مرکز گیلانغرب,مرکز ثلاث باباجانی,مرکز پاوه,مرکز جوانرود,مرکز روانسر,مرکز سنقر,مرکز کنگاور,مرکز صحنه,مرکز هرسین
  • کد خبر : 138451
کلمات کلیدی
حسین  امجدیان
خبرنگار

حسین امجدیان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
متن استاتیک شماره 10 موجود نیست