سرپرست اداره کل آموزش فنی وحرفه ای کرمانشاه:
ارائه بیش از3 میلیون نفرساعت آموزشهای فنی و مهارتی در بخش دولتی درکرمانشاه
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه از ارائه 3 میلیون و 280 هزار نفر ساعت آموزش های فنی و حرفه ای به کارآموزان مراکز دولتی در استان طی 9 ماهه امسال خبر داد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی وحرفه ای کرمانشاه:
جذب سرمایه گذار و توانمند ساختن بخش خصوصی از اولویت های فنی وحرفه ای کرمانشاه است
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در نشستی با انجمن آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد شهرستان گفت: جلب مشارکت بخش غیردولتی و بنگاههای اقتصادی جهت سرمایهگذاری در آموزشهای مهارتی با پشتیبانی بخش دولتی از اولویت های کاری این اداره کل است.
فنی وحرفه ای کرمانشاه بیش از یکصد کانکس به زلزله زدگان تحویل داد
سرپرست اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه از تحویل یکصدو 35 کانکس به زلزله زدگان خبرداد و گفت: ازاین تعداد 58 کانکس با مساعدت و حمایت خیرین اصفهانی و همکاری مربیان فنی وحرفه ای تولید و به زلزله زدگان تحویل شده است.
همایش زلزله در مرکز فنی و حرفه ای جوانرود برگزار شد
سرپرست مرکز آموزش فنی وحرفه ای شهرستان جوانرود از برگزاری همایش آشنایی و توصیه های ایمنی قبل ، هنگام و بعد از زلزله در این مرکز خبرداد.
روزنامه شرق منتشر کرد:
یادداشت تخصصی دکتر سلیمان پاک سرشت رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
راه ناگریز توانمند سازی
در 9 ماهه امسال انجام شد:
ارائه 5.7 میلیون نفر ساعت آموزشهای مهارتی در مراکز فنی و حرفهای کرمانشاه
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه از ارائه 5.7 میلیون نفر ساعتی آموزشهای مهارتی در دو بخش دولتی و خصوصی در 9 ماهه امسال به متقاضیان خبر داد.
جلسه روسای ستادی ومراکز فنی وحرفه ای کرمانشاه برگزار شد
جلسه روسای ستادی و مراکز آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با هدف بررسی عملکرد این اداره کل در محل سالن آمفی تئاتر مرکز شماره یک برگزار شد.
دکتر جهانگیری در همایش استانداران سراسر کشور تصريح كرد:
مردم بايد حس دولت داري كنند/دولت بايد بر عهد و پيماني كه با مردم بسته پابرجا باشد/هیچکس حق ندارد به بهانه اینکه ممکن است حامل های انرژی گران شود قیمت کالاها را افزایش دهد
معاون اول رییس جمهور با اشاره به احتمال افزایش قیمت برخی حامل های انرژی گفت: هیچکس حق ندارد به بهانه اینکه ممکن است عددی به قیمت حامل های انرژی افزوده شود، از هم اکنون قیمت کالاها را افزایش دهد و باید این موضوع کنترل شود.
