مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه:
چرخه اصلاح و تربیت مددجویان با آموزشهای فنی و مهارتی اثربخشی بیشتری دارد
مدیرکل آموزش فی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت: چرخه اصلاح و تربیت مددجویان با آموزشهای فنی و مهارتی اثربخشی بیشتری دارد چراکه زندانیان پس از آزادی نیازمند کار هستند که بخش زیادی از آن ها به دلیل عدم مهارت و یا فرصت شغلی بیکار مانده و بعضا دچار آسیب های اجتماعی می شوند که حرفه آموزی و ایجاد بستر برای شناسایی استعداد و توانایی زندانیان منجر به افزایش توانایی در ایجاد شغل و کسب درآمد برای آنها می شود

مدیرکل آموزش فی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت: چرخه اصلاح و تربیت مددجویان با آموزشهای فنی و مهارتی اثربخشی بیشتری دارد چراکه زندانیان پس از آزادی نیازمند کار هستند که بخش زیادی از آن ها به دلیل عدم مهارت و یا فرصت شغلی بیکار مانده و بعضا دچار آسیب های اجتماعی می شوند که حرفه آموزی و ایجاد بستر برای شناسایی استعداد و توانایی زندانیان منجر به افزایش توانایی در ایجاد شغل و کسب درآمد برای آنها می شود.
داود ناصری امید در نشستی با مدیرکل زندانهای استان کرمانشاه بیان کرد: آموزش در زندانها علاوه بر نقش سازنده و تقویت روحیه خودباوری موجب تضمین اشتغال و تامین معاش آینده مددجویان و همچنین بازگشت موثر آنان به جامعه می شود.
وی خاطرنشان کرد: ارائه آموزشهای فنی و حرفه ای به زندانیان از سال 1371 در کشور در دستور کار قرار گرفت و تاکنون تاثیر بسزایی در کاهش برگشت مددجویان به زندان ها داشته است
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه بیان کرد: 134هزار و 285 نفرساعت آموزش های شغلی ویژه زندانیان در سه ماهه چهارم امسال به مددجویان ارائه شده است.
وی اظهارداشت: با توجه به اینکه ریشه بسیاری از جرائم در بیکاری، فقر و عدم مهارت های شغلی است به همین دلیل توانمندسازی زندانیان در زمینه فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای در اشتغال آنان بعد از آزادی بسیار حائز اهمیت است.
ناصری امید با تشریح چشم انداز آموزش های فنی و حرفه ای اذعان کرد: آموزش تخصصی حرفه و شغل از نیازهای امروز جامعه بوده و سیاست این سازمان این است که آموزش های هدفمند و منتهی به کارآفرینی و اشتغالزایی پایدار ارائه دهد.
وی با تاکید بر توسعه آموزش های هدفمند ویژه زندانیان افزود: خروجی آموزش های فنی و حرفه ای در بین زندانیان بسیار حائز اهمیت است.
این مقام مسوول تصریح کرد: ضرورت ایجاد شغل پس از آزادی ایجاب می کند تا زندانیان در دوره هایی شرکت کنند که بتوانند با کسب مهارت های لازم در کمترین زمان ممکن صاحب شغل شده و معیشت خود و خانواده را تأمین نمایند.
نظر دهید