کارگاه آموزشی بهداشت و تغذیه سالم در فنی وحرفه ای کرمانشاه برگزارشد
اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه اقدام به برگزاری کارگاه آموزش بهداشت و تغذیه سالم برای کارکنان، مربیان و کارآموزان در محل سالن اجتماعات این اداره کل نمود.
در این کارگاه آموزشی که به همت مرکز شماره سه خواهران کرمانشاه برگزارگردید مباحث علمی مرتبط با تغذیه سلامت و مشکلات ناشی از تغذیه ناسالم تشریح شد و سعی شد تا با معرفی موضوعات مختلف در زمینه تغذیه و مشکلات کنونی مرتبط با این امر، گامی کوچک در بهبود دانش کارکنان و کارآموزان برداشته شود.
مطالب این دوره آموزشی به گونه ای طراحی شده بود که ابتدا اصول تغذیه ای صحیح و نحوه استفاده از گروه های مختلف مواد غذایی، سپس مهم ترین بیماری های تغذیه ای مطالبی بیان شد و پس از آن اطلاعات مختصری در مورد اختلالات مصرف غذا در اختیار حاضران قرار گرفت.
مدرس این کارگاه آموزشی گفت: غذاهای مختلف بسته به اینکه چه نسبتی از کدام یک از مواد غذایی را دارا هستند، نقش خود را در تامین انرژی، رشد و حفظ سلامت بدن ایفا می کنند.
دکتر باغنی گفت: سبک زندگی متاثر از تغذیه و تحرک یا ورزش است که متاسفانه در اکثر ما برنامه مناسبی برای این دو موضوع وجود ندارد و باید اصلاح شود.
وی ابراز داشت: آنچه در تغذیه صحیح مدنظر است مصرف مواد غذایی با توجه به نیاز بدن و جلوگیری از انباشت قند و چربی است که بر سلامت ما اثر می گذارد.
وی در ادامه راهکارهای تغذیه ای مناسب و گروه های مواد غذایی را تشریح و در پایان پاسخ گوی سوالات تغذیه ای حاضران شد.
LatentStyleCount="267">
نظر دهید