کارگاه آموزشی پخت صحیح آبزیان در مرکز فنی و حرفه ای گیلانغرب برگزارشد
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه از برگزاری نخستین کارگاه آموزشی پخت صحیح آبزیان با هدف تشويق وترويج خانوارها دراستفاده از ماهي و ساير آبزيان ، درسبد غذايي آنان ، در مرکز فنی و حرفه ای گیلانغرب خبرداد.

داودناصری امید گفت: دوره آموزشی طبخ ماهي باحضور 50 نفر از معلمان و مربیان مدارس به منظور ارتقای سلامت جامعه و سرانه مصرف ماهی در بین خانواده های گیلانغربی در مرکز آموزش فنی وحرفه ای این شهرستان برگزارشد.
وی اظهارکرد: شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی با خواص و نحوه پخت انواع آبزیان آشنا شدند و روشهای صحیح نگهداری، پاک کردن و طبخ ماهی و میگو با حفظ مواد مغذی آن را به صورت عملی فراگرفتند.
ناصری امید گفت: گوشت ماهی به علت وجود ویتامین های خاص هم اکنون در بین خانواده ها جای خود را به خوبی پیدا کرده است.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: در این دوره روش پخت غذاهای مختلف ، چه غذاهای سنتی و روزمره و چه غذاهای فانتزی با ماهی و میگو آموزش داده شد.
وی با اشاره به اینکه روش طبخ صحیح ماهی و میگو آنگونه که خواص آن حفظ شود مهم است گفت: گوشت ماهی به علت دارا بودن فسفر و امگا3 بالا برای سلامتی بسیار مفید است.
نظر دهید