به مناسبت دهه مبارک فجر؛
کارگاه آموزش طبخ آبزیان در فنی وحرفه ای کرمانشاه برگزار شد
به مناسبت دهه مبارک فجر با همكاري اداره كل شيلات استان کارگاه آموزش پخت آبزيان در مرکز تخصصی فنی وحرفه ای کرمانشاه برگزارشد.
در هفتمین روز از دهه مبارک فجر دوره آموزشی طبخ غذای سالم با محور آبزیان (ماهی و میگو) با حضور 50نفر از بانوان ادارات مختلف استان در مرکز آموزش تخصصی فنی وحرفه ای کرمانشاه برگزارشد.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: برخورداری و مصرف غذای سالم شرط اول در داشتن جامعه سالم است.
داود ناصری امید تصریح کرد: یکی از مهمترین عواملی که می تواند میل جامعه را به مصرف ماهی افزایش دهد آموزش روش های مختلف طبخ ماهی و آبزیان است چرا که به دلیل عدم آگاهی از روشهای مختلف پخت خانواده ها از ماهی در غذای روزانه خود کمتر استفاده می کنند.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی، افزایش سرانه طبخ آبزیان و آشنایی هرچه بیشتر خانواده ها با فواید غذاهای دریایی است.
ناصری امید یکی از راههاي بالابردن سرانه مصرف در جامعه را آشنايي با مزاياي مصرف و انواع پخت غذاهاي سالم با آبزيان از جمله ماهي و ميگو عنوان كرد.
وی اضافه کرد: مصرف آبزیان و فرهنگ سازی استفاده از ماهی و نقش بسیار مهم امگا3 موجود در گوشت ماهی برای کاهش بیماریهای قلبی ، عروقی باید بیشتر ترویج داده شود.
نظر دهید