شعار سال
پنجشنبه 04 اردیبهشت 1404
  • 1395/08/27 - 12:17
  • - تعداد بازدید: 644
  • - تعداد بازدیدکننده: 78
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه :

مهارت آموزی اولویت اساسی در ایجاد اشتغال پایدار است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در سومین جلسه شورای مهارت شهرستان جوانرود که با حضور فرماندار و رؤسای ادارات و دانشگاه های این شهرستان در محل فرمانداری جوانرود برگزار شد گفت : در 6 ماهه اول سالجاری 68 هزار نفرساعت آموزش های مهارتی به مردم شهرستان جوانرود در 6 کارگاه آموزشی با 25 حرفه آموزشی ارائه شده است .


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در سومین جلسه شورای مهارت شهرستان جوانرود که با حضور فرماندار و رؤسای ادارات و دانشگاه های این شهرستان در محل فرمانداری جوانرود برگزار شد گفت : در 6 ماهه اول سالجاری 68 هزار نفرساعت آموزش های مهارتی به مردم شهرستان جوانرود در 6 کارگاه آموزشی با 25 حرفه آموزشی ارائه شده است .


داود ناصری امید گفت : گسترش و توسعه آموزشهای فنی و مهارتی در بین روستاییان و توانمندسازی بانوان از مهمترین دستاوردهای دومین جلسه شورای مهارت شهرستان جوانرود بود.


وی افزود : در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان جوانرود 6 کارگاه ثابت و یک کارگاه سیار روستایی در رشته خیاطی فعال است .


ناصری امید گفت : با توجه به استقبال خوبی که از رشته های صنایع دستی در این شهرستان مشاهده می شود، ارائه آموزش های مهارتی به بانوان در اولویت برنامه های آتی این اداره کل قرار دارد .


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه به تعامل و همکاری مثبت و ارزنده اداره کل آموزش فنی و حرفه ای با دانشگاه ها، اتحادیه ها و صنوف گفت : فراهم سازی، تقویت و توسعه زمینه مهارت آموزی شاغلین و افزایش مهارت های عملی دانشجویان از اهمیت بسیاری برخوردار است .


وی تربیت نیروی انسانی ماهر، متخصص و کارآمد را از عوامل کلیدی و انکارناپذیر در توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه عنوان کرد و اظهار داشت : به منظور بهره گیری از توان نیروهای بومی شهرستان و رفع نیاز بازار کار، آموزشهای فنی و حرفه ای شهرستان همسو با صنایع موجود ارائه می شود .


ناصری امید با تأکید بر اهمیت تحقق " هرکرمانشاهی یک مهارت " گفت : وجود رشته ها و استانداردهای متنوع آموزشی در کنار طرح هایی مثل توانمندسازی روستاییان و مناطق محروم ، توانمندساختن دانشجویان، الگوی جدید آموزش، تولید، بازاریابی و فروش و مشاغل خانگی از جمله پتانسیل های سازمان آموزش فنی و حرفه ای است که امیدواریم با حمایت های مسئولین ضمن معرفی هرچه بیشتر آموزشهای فنی و مهارتی به مردم ، بتوانیم در جهت نیل به اهداف سازمان و فراگیرنمودن آموزشهای مهارتی گام برداریم .


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در هر برنامه جدید در راستای ایجاد یا توسعه بایستی همزمان به موضوع آموزش و فرهنگ سازی لازم با توجه به مناطق در برنامه دیده شود افزود : با توجه به بازارچه مرزی در شهر جوانرود بایستی آموزش های لازم در جهت بهبود کسب و کار و گردشگری و همچنین احصاء شغلهایی که می توانند در این راستا در ایجاد کسب و کار کمک نمایند را در دستور کار قرار داد .


داود ناصری امید با بیان این مطلب که توانمندسازی روستاییان می تواند نقش مهمی در توسعه هر شهرستان داشته باشد اعلام آمادگی نمودکه در صورت ساماندهی و کمک فرمانداران و بخشداران محترم، امکان برگزاری دوره های کوتاه مدت در محل بصورت سیار از طریق مراکز آموزش فنی و حرفه ای وجود دارد .


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه ضمن تقدیر از نوجوان جوانرودی که توانست در هفدهمین دوره از مسابقات ملی مهارت کشوری رتبه دوم و مدال نقره رشته طراحی گرافیک را کسب کند اظهار داشت : این نشاندهنده وجود استعدادهای خوب در بین جوانان استان می باشد و انتظار می رود مسئولین نیز ضمن تقدیر از استعدادهای اینچنینی موجبات ترغیب و تشویق این عزیزان را فراهم نمایند .


 


  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 60183
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب