شعار سال
جمعه 05 اردیبهشت 1404
  • 1394/10/21 - 14:23
  • - تعداد بازدید: 687
  • - تعداد بازدیدکننده: 67
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه آموزشی پخت صحیح آبزیان در مرکز فنی و حرفه ای گیلانغرب برگزارشد

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه از برگزاری نخستین کارگاه آموزشی پخت صحیح آبزیان با هدف تشويق وترويج خانوارها دراستفاده از ماهي و ساير آبزيان ، درسبد غذايي آنان ، در مرکز فنی و حرفه ای گیلانغرب خبرداد.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه از برگزاری نخستین کارگاه آموزشی پخت صحیح آبزیان با هدف تشويق وترويج خانوارها دراستفاده از ماهي و ساير آبزيان ، درسبد غذايي آنان ، در مرکز فنی و حرفه ای گیلانغرب خبرداد.

داودناصری امید گفت: دوره آموزشی طبخ ماهي باحضور 50 نفر از معلمان و مربیان مدارس به منظور  ارتقای سلامت جامعه و سرانه مصرف ماهی در بین خانواده های گیلانغربی در مرکز آموزش فنی وحرفه ای این شهرستان برگزارشد.


وی اظهارکرد: شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی با  خواص و نحوه پخت انواع آبزیان آشنا شدند و روشهای صحیح نگهداری، پاک کردن و طبخ ماهی و میگو با حفظ مواد مغذی آن را به صورت عملی فراگرفتند.


ناصری امید گفت: گوشت ماهی به علت وجود ویتامین های خاص هم اکنون در بین خانواده ها جای خود را به خوبی پیدا کرده است.


مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: در این دوره روش پخت غذاهای مختلف ، چه غذاهای سنتی و روزمره و چه غذاهای فانتزی با ماهی و میگو آموزش داده شد.


وی با اشاره به اینکه روش طبخ صحیح ماهی و میگو آنگونه که خواص آن حفظ شود مهم است گفت: گوشت ماهی به علت دارا بودن فسفر و امگا3 بالا برای سلامتی بسیار مفید است.


  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 51273
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب