شعار سال
شنبه 09 خرداد 1405

بیانیه حفظ حریم شخصی

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

 

 بیانیه حفظ حریم شخصی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مانند سایر سازمان ها ، جمع آوری اطلاعات ارباب رجوع در سایت و نحوه حفاظت از این اطلاعات را تشریح می کند و نسبت به اطلاعات جمع آوری شده احساس مسئولیت کرده و حفظ حریم شخصی مراجعین محترم به سایت را تضمین می کند.

 لازم به یاد آوری است در صورت دریافت اطلاعات هویتی از مراجعین ، این تضمین وجود دارد که تنها از این اطلاعات بر اساس اصول مطرح شده در این بیانیه استفاده خواهد شد . در هر حال تعهدات و مسئولیت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور محدود به توانایی ها و امکانات در اختیار این سازمان است و این سازمان در قبال اقدامات مجرمانه و یا حوادث و رویدادهای غیرمترقبه یا اتفاقاتی که منتسب یا ناشی از اقدامات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نباشد، مسئولیت و یا تعهدی نخواهد داشت.

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برای حریم خصوصی شما ارزش بالایی قائل است.

 لطفا متن زیر را بخوانید تا بیشتر با نحوه برخورد این سازمان با اطلاعاتی که هویت شما را فاش می کند آشنا شوید.

جمع آوری و استفاده از اطلاعات :

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تنها مالک اطلاعات جمع آوری شده در این وب سایت است. ما این اطلاعات را به هیچ نحو غیر از مواردی که در اینجا آورده شده نفروخته، اجاره نداده و به اشتراک نمی گذاریم. این اداره در بخش ها و به روش های مختلف اطلاعات کاربرانش را جمع آوری می کند.

استفاده از کوکی ها :

وقتی شما از سایت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بازدید می کنید، می توانید به صورت ناشناس در وب سایت بگردید. به عنوان یک کاربر مهمان، ممکن است برای بررسی بازدید شما از کوکی استفاده کنیم.

 همچنین اگر به عنوان یک کاربر ثبت نام کرده ( عضو) استفاده کنید، ما ازکوکی هابرای ذخیره سازی اطلاعات شخصی شما مانند نام کاربری و دیگر اطلاعاتی که می تواند هویت شما را فاش کند، استفاده می کنیم .کوکی حجم کوچکی از اطلاعات است که توسط یک وب سرور به مرورگر وب شما انتقال می یابد و تنها توسط سروری که آن را برای شما فرستاده قابل خواندن است.

کوکی با ذخیره سازی اطلاعات کاربری شما، همانند کارت شناسایی عمل می کند. کوکی نمی تواند دستوری را اجرا و یا ویروسی را منتقل کند. بیشتر مرورگرهای وب به صورت پیش فرض کوکی ها را می پذیرند. شما می توانید به مرورگر وب خود دستوردهید که به هنگام دریافت کوکی به شما اطلاع دهد و این اجازه را بدهد که آن  را پذیرفته یا رد کنید. برای بعضی از امکانات سینره پذیرفته شدن کوکی ها اجباری است. کاربرانی که کوکی ها را رد کنند نمی توانند از آن امکانات استفاده کنند.

 

  • 1404/05/05 - 15:13
  • - تعداد بازدید: 44
  • - تعداد بازدیدکننده: 41
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه در گفتگو با خبرگزاری ایرنا :

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه با اشاره به توان ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری با فراگیری آموزش های مهارتی، از لزوم بروزرسانی تجهیزات کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای استان خبر داد و گفت: برای این منظور به بیش از یک همت اعتبار (هزار میلیارد تومان) نیاز داریم.

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه با اشاره به توان ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری با فراگیری آموزش های مهارتی، از لزوم بروزرسانی تجهیزات کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای استان خبر داد و گفت: برای این منظور به بیش از یک همت اعتبار (هزار میلیارد تومان) نیاز داریم.

احسان ایمانی هرسینی روز یکشنبه به مناسبت روز ملی مهارت با حضور در ایرنا مرکز کرمانشاه و در گفت‌وگو با خبرنگاران؛ افزود: این در حالی است که امسال یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به این اداره کل اعتبار تخصیص یافته است.

وی با اشاره به ضرورت نوسازی تجهیزات و توسعه زیرساخت‌ها؛ یکی از دغدغه‌های اصلی را کمبود شدید اعتبارات برای به‌روزرسانی تجهیزات آموزشی اعلام کرد و گفت: باید با تغییر تکنولوژی در حرفه ها و بازارهای جدید، تجهیزات و دستگاه های آموزشی مراکز فنی و حرفه ای نیز مطابق با این نیاز تغییر کند، به همین خاطر به اعتبارات برای بروز رسانی تجهیزات کارگاه های آموزشی فنی حرفه ای نیاز داریم.

ایمانی هرسینی در ادامه با اشاره به نقش آموزش های مهارتی در کاهش نرخ بیکاری، افزایش اشتغال و رونق تولید وتوسعه ؛ از تاکید و حمایت منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در توسعه و تقویت مراکز فنی و حرفه ای کرمانشاه خبر داد.

وی در همین راستا از پرداخت ۱۴۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه برای اعطا به آموزشگاه های بخش خصوصی زیر نظارت اداره کل فنی و حرفه‌ای استان در سال جاری خبر داد و افزود: هر آموزشگاه به تناسب نیاز خود از این تسهیلات می‌تواند برای بروزرسانی تجهیزات خود بهره مند شود.

 

۱۰ هزار نفر در مراکز آموزش و فنی حرفه ای کرمانشاه آموزش دیدند

مدیرکل آموزش فنی حرفه ای استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه آموزش فنی حرفه ای در سال‌های اخیر مورد توجه ویژه نهادهای قانون‌گذار، دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها قرار گرفته است گفت: از تحولات مهم در این حوزه، افزایش سهم رشته‌های مهارتی در برنامه هفتم توسعه کشور است که به‌صراحت خواستار رساندن سهم دانش‌آموزان مهارتی از ۳۵ درصد به حدود ۴۵ تا ۵۰ درصد شده است؛ اقدامی که نشان‌دهنده تغییر رویکرد فرهنگی جامعه از آموزش صرف نظری به مهارت‌آموزی عملی است.

ایمانی هرسینی گفت: در استان کرمانشاه نیز در این راستای مجموعه برنامه‌ریزی‌های متنوعی در خصوص آموزش های فنی و حرفه ای مانند تفاهم‌نامه‌ «هم نوا» با آموزش و پرورش آغاز شده که هدف آن بهره‌گیری از اوقات فراغت تابستانی دانش‌آموزان برای مهارت‌آموزی در کنار فعالیت‌های هنری و ورزشی است.

او بیان کرد که در تابستان امسال در قالب این تفاهم نامه ۴۰ دوره آموزشی کوتاه‌مدت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی تعریف شده و در حال اجرا است.

به اعتقاد ایمانی هرسینی آشنایی دانش‌آموزان با مهارت‌های واقعی می‌تواند دیدگاه آنان را نسبت به آینده شغلی تغییر داده و انتخابی آگاهانه‌تر برای رشته‌های مهارتی رقم بزند.

وی همچنین از آموزش پنج هزار نفر در چهار ماه نخست سال جاری در مراکز دولتی فنی و حرفه ای استان خبر داد و گفت: حدود همین تعداد نیز در مراکز بخش خصوصی در ۱۹ گروه هدف اجتماعی آموزش دیده‌اند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه افزود: بیش از ۱۳۰ کارگاه فعال دولتی و ۲۵۰ آموزشگاه خصوصی در سطح استان فعال است و از این نظر پوشش مناسبی در سطح شهرستان‌ها داریم.

آموزش‌ نیروهای کار ماهر مورد نیاز صنایع بزرگ استان در دستور کار است

ایمانی هرسینی در بخش دیگری از صحبت های خود از تعامل این اداره کل با صنایع بزرگ استان برای تأمین نیروی ماهر خبر داد و گفت: از جمله برنامه های سال جاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با صنایع بزرگ مانند حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی و برق است که براساس نیازهای تخصصی آنها آموزش جوانان کرمانشاهی در هفت رشته مهارتی در دستور کار قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: بسیاری از افراد آموزش‌دیده در این دوره‌ها، به دلیل درآمد بالاتر در مشاغل آزاد نسبت به استخدام در صنایع رسمی تمایلی ندارند که این موضوع نشان از بازار کار پررونق و جذاب رشته‌های مهارتی است.

این مسوول در ادامه به تغییرات فناوری و نیازهای جدید بازار اشاره کرد و افزود: در کرمانشاه آموزش های فنی و حرفه‌ای وارد حوزه‌های نوینی از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، ژنراتورهای تولید برق، هوشمندسازی، هوش مصنوعی و کشت بافت گیاهی شده و در حوزه نرم‌افزارهای هوشمند مانند پایتون نیز اقداماتی صورت گرفته است.

مدیرکل آموزش های فنی حرفه ای استان کرمانشاه در ادامه تجهیز کارگاه انرژی خورشیدی، راه‌اندازی دوره‌هایی سنجش صلاحیت حرفه‌ای، آموزش مستمر آن به‌صورت الکترونیکی و استاندارد، همزمان با آموزش را از دیگر اقدام های این اداره کل قلمداد کرد.

محصولات کارگاه های فنی حرفه ای کرمانشاه در نمایشگاه ملی به نمایش گذاشته می شود

ایمانی هرسینی در پایان از جمله برنامه های روز ملی مهارت در ششم مردادماه را برگزار نمایشگاه ملی مهارت در تهران و نمایش دستاوردهای مهارتی استان ها اعلام کرد و گفت: نمایندگان کرمانشاه نیز در این نمایشگاه در ۲ بخش نمایش محصولات کارگاه های فنی و حرفه ای استان و شرکت در دوره‌هایی آموزشی با عنوان «واکنش‌های کپسولی» دوره‌هایی کوتاه‌مدت حضور پر رنگی خواهند داشت.

به گزارش ایرنا، بر اساس داده های رسمی مرکز آمار ایران در زمستان ۱۴۰۳ متوسط نرخ بیکاری ایران ۷.۸ درصد بود و این رقم در استان کرمانشاه ۷.۴ درصد از متوسط نرخ کشور بالاتر بوده است؛ در زمستان سال گذشته استان کرمانشاه با نرخ بیکاری ۱۵.۲ درصد، بالاترین رقم را بین استان ها داشته است.

نرخ بیکاری استان کرمانشاه در بهار سال گذشته ۱۲ درصد، در تابستان ۱۲.۶ درصد و در پاییز ۱۱.۸ درصد اعلام شد و این عدد در زمستان ۱۴۰۳ به ۱۵.۲ درصد رسید.

در استان کرمانشاه اکنون حدود ۱۰۰ هزار نفر جویای کار هستند.

  •  
  • گروه خبری : اخبار مهم,اطلاعیه ها ,اخبار ,اخبار اداره آموزش,اخبا اداره سنجش و ارزشیابی,اخبار اداره آموزشگاههای آزاد ,اخبار اصلی
  • کد خبر : 124616
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
متن استاتیک شماره 10 موجود نیست