مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای آذربایجان غربی:
توسعه منابع انسانی از اولویت های سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور است
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان آذربایجان غربی گفت: نیروی انسانی کارآمد و متخصص، با ارزش ترین منبع راهبردی سازمان محسوب می شود و برنامه ریزی برای ارتقای منابع انسانی از اولویت های سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور است.

محسن مددی در بازدید از مراکز آموزش فنی وحرفه ای کرمانشاه گفت: منابع انسانی تنها سرمایه ایست که با استفاده در طول زمان نه تنها مستهلک نمی شود بلکه بر غنای آن افزوده می شود و اثر فزایندگی آن افزایش می یابد و این ویژگی موجب می شود که منابع انسانی در هر سازمان با ارزش ترین دارایی و سرمایه ای باشد که سایر سرمایه ها بدون آن خاصیتی نداشته باشند.
وی گفت: با بهره گیری از کارکنان دانش محور و انعطاف پذیری بالا، با اثربخشی و کارایی چشمگیر به طور قطع راندمان سازمان نیز ارتقاء می یابد.
مددی از سرمایه های انسانی به عنوان با ارزش ترین منابع سازمانی یاد نمود و بیان داشت: رشد و توسعه سازمان ها و در پی آن جامعه و کشور، در گرو استفاده صحیح از منابع انسانی است و یکی از شاخص های پیشرفت و توسعه کشورها داشتن منابع انسانی کارا ، بهره ور و توانمند است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی گفت: کارآموزان و مربیان، مهم ترین و کلیدی ترین نقش در سازمان آموزش فنی و حرفه ای را ایفا می نمایند و تأثیر تمامی فعالیت ها در این مجموعه باید به ارتقاء کیفیت آموزش ها و سطح مهارت کارآموزان کمک نماید.
وی با اشاره به سیاست های کلی سازمان خاطرنشان كرد: رويكرد تقاضامحوري بايد جايگزين عرضه محوري در ارائه آموزش ها شود تا بتوانيم آموزش ها را منطبق بر نياز بازار كار اجرا كنيم.
مددی گفت: در رویکرد آموزش تقاضا محور، رشتههای آموزشی مهارتی استان ها بر اساس شرایط اقلیمی، سند توسعه اشتغال استان ها و نیاز بازار کار انتخاب می شود تا مهارتآموزان بعد از کسب مهارت، جذب بازار کار شوند.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان آذربایجان غربی، مبنای تعیین این نیازسنجی را مواردی مانند شرایط اقلیمی، سند توسعه اشتغال استان و شهرستان و نیاز بازار کار عنوان کرد وگفت: رشتههای انتخابی هر منطقه به فراخور ظرفیتها، شرایط اقتصادی و تولیدی و نیازها متفاوت است.
وی با اشاره به اینکه تقویت رویکرد مربیان و کارآموزان، ساماندهی نیروی انسانی و توجه به امور معیشتی از سیاست های اصلی سازمان است گفت:واگذاری خدمات آموزشی به بخش خصوصی را در دستور کار سازمان داریم.
این مقام مسئول با تأکید بر تقویت حضور بخش خصوصی در ارائه آموزش های مهارتی در کشور، اظهار داشت: با مدیریت و نظارت صحیح و همچنین اجرای شیوه ها و سیاست هایی ویژه جهت توسعه ی بخش خصوصی در آموزش فنی و حرفه ای، نقش کارآموزان مهارتی در بازار کار و اقتصاد کشور پررنگ تر خواهد شد.
مددی گفت: آموزشهای فنی و حرفهای، راهحل اشتغال جوانان تحصیلکرده و جویای کار است چرا که با همراه کردن چاشنی مهارت در کنار تخصص، نیروهای توانمندی را برای ورود به عرصه تولید و اشتغال به بازار کار آماده میکند.
وی کارگاههای فنی و حرفه ای را بهترین مکان برای پرورش استعداد جوانان و فراگیری مهارت دانست وافزود: برای تربیت نیروی انسانی ماهر باید بیش از پیش به مقوله آموزش تخصص به جوانان توجه و برنامه ریزی کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی اظهارداشت: جذب جوانان به آموزشهای فنی و حرفه ای می بایست بین خانواده ها و سازمانهای فرهنگی و آموزشی بیش از پیش ترویج شود.
نظر دهید