شعار سال
جمعه 05 اردیبهشت 1404
  • 1394/11/20 - 14:16
  • - تعداد بازدید: 856
  • - تعداد بازدیدکننده: 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت دهه مبارک فجر؛

جشنواره جوانه های خوراکی در مرکز فنی و حرفه ای خواهران کرمانشاه برگزارشد

مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران کرمانشاه با هدف ترویج فرهنگ مصرف جوانه های خوراکی اقدام به برگزاری جشنواره تولید، نگهداری و مصرف انواع جوانه های خوراکی برای بانوان نمود.

 مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران کرمانشاه با هدف ترویج فرهنگ مصرف جوانه های خوراکی اقدام به برگزاری جشنواره تولید، نگهداری و مصرف انواع جوانه های خوراکی برای بانوان نمود .

شناخت بیشتر فواید سلامتی بخش و ارزش غذایی جوانه های خوراکی و پیشگیری از بیماریهای مزمن، اختلالات فلبی – عروقی و فشارخون بالا از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود .


زهرا سوزنی مربی کارگاه تکنولوژی کشاورزی گفت : در این جشنواره یک روزه، فواید و ارزش غذایی و دارویی استفاده از جوانه های خوراکی و طریقه صحیح تولید، نگهداری و طبخ جوانه ها به علاقمندان ارائه شد.


در پایان این جشنواره باحضور مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان با اهداء لوح تقدیر از زحمات و تلاشهای مربیان نمونه تقدیر و قدردانی شد.


 

 


 


  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 52247
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب