به مناسبت دهه مبارک فجر؛
جشنواره جوانه های خوراکی در مرکز فنی و حرفه ای خواهران کرمانشاه برگزارشد
مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران کرمانشاه با هدف ترویج فرهنگ مصرف جوانه های خوراکی اقدام به برگزاری جشنواره تولید، نگهداری و مصرف انواع جوانه های خوراکی برای بانوان نمود.
شناخت بیشتر فواید سلامتی بخش و ارزش غذایی جوانه های خوراکی و پیشگیری از بیماریهای مزمن، اختلالات فلبی – عروقی و فشارخون بالا از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود .
زهرا سوزنی مربی کارگاه تکنولوژی کشاورزی گفت : در این جشنواره یک روزه، فواید و ارزش غذایی و دارویی استفاده از جوانه های خوراکی و طریقه صحیح تولید، نگهداری و طبخ جوانه ها به علاقمندان ارائه شد.
در پایان این جشنواره باحضور مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان با اهداء لوح تقدیر از زحمات و تلاشهای مربیان نمونه تقدیر و قدردانی شد.
نظر دهید