ششمین جلسه شورای مهارت شهرستان پاوه برگزار شد
ششمین جلسه شورای مهارت شهرستان به ریاست فرماندار و با حضور مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان و اعضای شورای مهارت، اتاق فکر، دهداری و شورای اسلامی روستا و مردم و آموزش دیدگان مهارتی در مسجد جامع این روستا برگزار شد.

در این مراسم مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان ضمن خیرمقدم به کلیه شرکت کنندگان با اشاره به توفیق پنج بار حضور همراه با همکاران در روستای زردویی، به نقش آموزش های مهارتی بعنوان خشت اول و زیربنای توسعه اشتغال اشاره نمود و از فرماندار شهرستان، دستگاه های اجرایی همکار طرح از جمله کمیته امداد، صندوق کارآفرین امید و نیز اعضای شورای مهارت شهرستان به جهت حمایت و زحمات فراوان تقدیر و تشکر کرد .
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با اشاره به راه اندازی ۷ کارگاه آموزشی با استفاده از ظرفیت های مرکز آموزش فنی وحرفه ای شهرستان وبخش خصوصی و استفاده از نیروهای توانمند روستا ودیگر دستگاه های همکار گفت : تعداد 426 نفر در رشته های مختلف آموزش دیده اند که از این تعداد 84 نفر باسواد و 342 نفر تحت عنوان بی سواد و بر اساس استانداردهای آموزشی سازمان، آموزش های مهارتی را فرا گرفتند.
داود ناصری امید افزود : خوشبختانه به برکت جلسات شورای مهارت و تعامل مناسب بین دستگاه های اجرایی استان و شهرستان، همکاری لازم در زمینه برگزاری دوره های آموزشی از نظر تأمین تجهیزات، مواد مصرفی و همچنین تهیه مکان آموزشی بصورت اجاره ای در محل خود بوجود آمده است .
ناصری امید افزود : تامین تجهیزات و مدیریت اجرای آموزش و هزینه های مرتبط، بعهده آموزش فنی و حرفهای می باشد و کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز تأمین بخشی از مواد مصرفی را عهده دار می باشد
وی افزود : با همکاری صندوق کارآفرین امید، کارآموزانی که موفق به گذراندن دوره های آموزشی و کسب گواهینامه شدند جهت دریافت تسهیلات بانکی کم بهره در دو بخش خوداشتغالی و پشتیبان به این بانک معرفی می شوند .
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه دغدغه اصلی جامعه را بیکاری دانسته و با اشاره به آسیب شناسی صورت گرفته توسط دولت، بر لزوم توجه جامعه و خانواده به مهارت و فن تاکید نموده و توسعه فرهنگ مهارت آموزی را به موازات تحصیلات دانشگاهی و آکادمیک است ضروری دانستند.
ناصری امید با بیان این مطلب که افراد مهارت دیده آدم های موفق در ایجاد شغل محسوب می شوند گفت : عملکرد آموزشی در روستای زردویی در سال گذشته بیش از 100 هزار نفر ساعت بوده که این رقم معادل کل عملکرد آموزشی فنی و حرفهای شهرستان می باشد که این مهم کاملا نشان دهنده علاقه و رغبت مردم این منطقه به یادگیری مهارت است .
داود ناصری امید به وجود دانشگاه علمی کاربردی وابسته به سازمان فنی و حرفهای در شهرستان پاوه اشاره نموده و آمادگی پذیرش دانشجو و تکمیل ظرفیت را در پنج رشته کامپیوتر، مکانیک خودرو، برق، تاسیسات و طراحی دوخت از جوانان روستا و شهرستان را اعلام نمودند.
در نهایت ضمن اعلام موفقیت تیم اعزامی آموزش فنی و حرفهای استان به مسابقات المپیاد مهارت کشور و کسب رتبه پنجم تیمی را مدیون جوانان خوش فکر استان دانسته و خواستار مشارکت جوانان ماهر شهرستان و روستا در المپیادهای آتی شدند ومژده توسعه مهارت قلمزنی در سطح استان بعنوان یکی از شغل های ماندگار با کمک آموزش دیدگان این حرفه در روستای زردویی را دادند.
نظر دهید