شعار سال
جمعه 05 اردیبهشت 1404
  • 1394/12/05 - 18:35
  • - تعداد بازدید: 506
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ‌ای استان کرمانشاه مطرح کرد:

لزوم همکاری بین اداره کل فنی وحرفه ای کرمانشاه ودانشگاه‌های استان

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ ای استان کرمانشاه گفت: همکاری و تعامل میان اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه با دانشگاه‌ها برای مهارت آموزی ضروری است.

 مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ ای استان کرمانشاه گفت: همکاری و تعامل میان اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه با دانشگاه‌ها برای مهارت آموزی ضروری است.

 داود ناصری ‌امید امروز چهارشنبه در نشست شورای مهارت استان کرمانشاه که به ریاست مهندس رحیمی معاون استاندار و باحضور مهندس موسوی معاون آموزشی سازمان فنی وحرفه ای کشور و مدیران کل دستگاه ها و ادارات عضو شورای مهارت در محل استانداری برگزار شد اظهار داشت: در شورای مهارت استان ۷۸ مصوبه در خصوص مهارت و اشتغال و کارآفرینی و... داریم و در سطح شهرستان‌ها ۱۶۱ مصوبه به تصویب رسیده است.


وی تشکیل کمیته مهارت در شهرستان‌ها، معرفی افراد نیازمند مهارت به مراکز فنی و حرفه‌ای، قانون الزام فراگیری آموزش‌های فنی وحرفه ای از سوی دستگاه‌های مرتبط، ارائه تسهیلات به آموزشگاه‌های آزاد استان و ... را از دیگر اقدامات این شورا برشمرد.


ناصری‌امید بیان داشت: ارائه نیازسنجی آموزشی در روستاها، ارائه خدمت به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد، انعقاد قرارداد با دانشگاه‌های استان برای آموزش دانشجویان، هماهنگی برای معرفی افراد نخبه به مسابقات ملی مهارت و... نیز از اقدامات دیگر بوده است.


مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ ای استان کرمانشاه خواستار جذب اعتبارات لازم جهت اجرای مفاد سند آموزش‌های مهارتی در استان کرمانشاه شد و گفت: شورای مهارت استان تاکنون اقدامات شایان توجهی در خصوص ارتقا مهارت و بحث کارآفرینی در استان انجام اداده است.


ناصری امید ارائه تسهیلات به آموزشگاه‌ های استان و معرفی افراد نیازمند مهارت آموزی به مراکز فنی و حرفه ای را از جمله اقدامات شورای مهارت استان نام برد و گفت: با همکاری و تعامل خوب و ارزنده دستگاه ها و ادارات عضو شورای مهارت استان بخش اعظمی از مصوبات عملیاتی شده است.


ناصری‌امید ضرورت همکاری بیشتر با دانشگاه‌ها برای تربیت نیروهای ماهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: نرخ فزاینده بیکاری دانش‌آموختگان دانشگاهی، کم‌توجهی به بعد مهارتی در شایستگی‌های حرفه‌ای دانشجویان، تبعات اقتصادی ـ اجتماعی، فرهنگی، سیاسی بیکاری گروه هدف و مشکلات کارآفرینان و کارفرمایان در دسترسی به نیروی انسانی توانمند و دارای شایستگی‌های لازم این ضرورت را ایجاد کرده است.


مدیر کل آموزش فنی و حرفه ‌ای استان کرمانشاه از آموزش ۱۵۰ هزار نفر ساعت در راستای همکاری و تعامل این اداره کل با دانشگاه های استان خبر داد و گفت: در این خصوص آموزش های مورد نظر به هزار و ۵۹ نفر ارائه شد.


وی همچنین از تحقق ۱۰۵ درصدی تعهد آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه خبر داد و افزود: تعهد آموزشی ما آموزش ۱۴۴ هزار نفر ساعت بود که عملکرد قابل قبولی داشتیم.


وی میزان تعهد آموزشی به اداره‌کل آموزش و پرورش را 500 هزار نفر ـ ساعت عنوان کرد و با تأکید بر اینکه آموزش در جوار دانشگاه باید افزایش یابد از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با برخی از دانشگاه‌های استان خبر داد.


ناصری امید از انعقاد تفاهم نامه همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با دانشگاه های استان کرمانشاه خبر داد و تصریح کرد: امضای تفاهم نامه همکاری با محوریت ارائه مهارت‌های آموزشی در برخی دانشگاه ها از اهداف ما است.


وی خواستار همکاری بیش از پیش دانشگاه های استان با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در راستای ارتقا توانمندی و مهارت دانشجویان شد و گفت: در حال حاضر تفاهم نامه همکاری با بنیاد نخبگان استان و دانشگاه صنعتی در دست اقدام است.


مدیر کل آموزش فنی و حرفه ‌ای استان کرمانشاه انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه های پیام نور و پارک علم و فناوری را از اقدامات این اداره کل عنوان کرد و گفت: نرخ بالای بیکاری در استان بیش از گذشته نقش فراگیری مهارت و توانمندسازی را در ایجاد اشتغال نمایان می‌سازد.
 


وی در ادامه خواستار مساعدت مسئولان برای ساخت ساختمان مرکز تربیت مربی فناوری های برتر(هایتک) و فعال کردن مرکز ارتقای مهارت در شهرک صنعتی شد.


 


این مسئول در پایان خواستار توجه به اصل مهارت آموزی و ارائه آموزش بر مبنای نیاز روز در استان کرمانشاه شد.


 

 














  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 52639
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب