شعار سال
پنجشنبه 04 اردیبهشت 1404
  • 1395/08/20 - 10:02
  • - تعداد بازدید: 967
  • - تعداد بازدیدکننده: 207
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مصاحبه با فریبرز عزیزی کارآفرین نمونه کشوری و مسئول کارگاه های آموزشی ئاتورگه در روستای زردویی شهرستان پاوه

فریبرز عزیزی کار آفرین نمونه استان و کشوری و مسئول کارگاه آموزشی آتورگه در روستای زردویی شهرستان پاوه که به عنوان اولین روستای بدون بیکار در سطح کشور شناخته می شود در مصاحبه ای با روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه از اهداف آینده و نتیجه و دستاورد های این طرح صحبت کرد .


فریبرز عزیزی کار آفرین نمونه استان و کشوری و مسئول کارگاه آموزشی آتورگه در روستای زردویی شهرستان پاوه که به عنوان اولین روستای بدون بیکار در سطح کشور شناخته می شود در مصاحبه ای با روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه از اهداف آینده و نتیجه و دستاورد های این طرح صحبت کرد  .



-لطفاً خودتان را معرفی کنید.



فریبرز عزیزی هستم از اهالی روستای زردویی بخش باینگان در شهرستان پاوه که از نظر جغرافیایی جزو روستا های مرزی کشور شناخته می شود ، روستایی که در گذشته به علت صعب العبور بودن آن کمتر کسی به آن رفت و آمد می کرد چون انگیزه ای نبود و فقط مردم بومی در حال تردد بودند اما با شناخته شدن کارگاه های آموزشی که  در سال گذشته راه اندازی شد ، سختی راه به فراموشی سپرده شد و به بازار خوبی برای سرمایه گذاری تبدیل شده است.



-ایده و طرح کارگاه های آموزشی آن هم در یک روستای صعب العبور چطور عملی شد؟



در ابتدا با تشکیل یک تیم همراه و همکار از اهالی بومی روستا ، صحبت ها و مشاورهای فرماندار پاوه آقای ایده پور که در همه  حال حامی طرح بود ، در نهایت هدف  و طرح ما منجر به شناخت آموزش های فنی و حرفه ای  شد که به حق  مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای در همان ابتدای طرح با حمایتهای خود باعث افزایش انگیزه ما شد و منجر به احداث کار گاه های آموزشی که می بینید شد.



-حمایت ، منظورتان چطور حمایتی است ؟



همه حمایتها شامل بحث مالی نیست ، گاهی مشاوره جمعی و راهنمایی درست  از بحث مالی هم فراتر است که این مهم در نشست های متعدد با آقای داود ناصری امید  مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان محقق شد و با راهنمایی های خود به ما انگیزه می داد و راه درست را به ما نشان می دادند . در ادامه ی راه هم سایر ارگانها به کمک همکاری ما آمدند که جا دارد در اینجا از استانداری کرمانشاه ، فرماندار پاوه، بخشدار ، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای ، صندوق کار آفرینی امید، مدیران کل میراث فرهنگی و گردشگری و کمیته ی امداد امام خمینی (ره) استان کمال تشکر را داشته باشم.



-آیا استقبال از طرف مردم صورت گرفت ؟



بسیار عالی – در سال گذشته 476 نفر در دوره های آموزشی شرکت کردند که در هفته ی گذشته با حضور مدیر کل فنی و حرفه ای و تعدادی از مسئولین استانی وفرمانداری پاوه به قبول شدگان در آزمون گواهینامه ی مهارتی اهدا شد.



کارگاه های موجود در چه رشته هایی در حال برگزاری است؟



به طور کل تعداد 7 کارگاه در رشته های دامداری، زنبور داری، باغ داری، قلم زنی، گیوه بافی خیاطی و منبت کاری راه اندازی شد که در روزهای آتی استاندارد درجه 1 رشته های فوق شروع می شود.



-آیا حمایتی هم از کار کسانی که موفق به کسب مهارت شوند می شود؟



در حال حاضر با مکاتبات و نشستهایی که با صندوق کارآفرین امید داشتیم قرار شده جهت حمایت از اشتغال روستا به کسانی که موفق به گذراندن دوره و کسب گواهینامه مهارت شوند تسهیلات بانکی کم بهره اهدا شود.



-این طرح در این مدت دستاوردهایی برای روستا داشته است؟



در سال گذشته به عنوان روستای نمونه کشوری شناخته شده ایم که در صورت محقق شدن اعتبار تسهیلات تبدیل به اولین روستای بدون بیکار دارای مهارت در کشور می شویم به طور کلی از نظر صنعت گردشگری و تولیدات روستایی و اشتغالزایی تبدیل به الگوی مناسبی شده ایم.



-آیا در استان ها و مناطق دیگر هم فعال هستید؟



با توجه به شناخته شدن روستای زردویی، به برکت آموزش های مهارتی و اشتغال، استان های دیگر تحت عنوان مشاوره و راهنمایی در حال راه اندازی چنین طرح هایی هستند که خوشبختانه این مهم در استان کرمانشاه شروع شد و انشاءالله با یاری خدا و کمک مسئولین نیز ادامه خواهد داشت .



سخن پایان:در اینجا لازم می دانم از فرماندار پاوه، مدیران کل آموزش فنی و حرفه ای، کمیته امداد، میراث فرهنگی و. گردشگری ، رئیس صندوق کارآفرینی امید و کلیه مسئولین و کسانی که به هر نحوی کمک رساندند تشکر و قدردانی داشته باشم.


  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 59962
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب