نشست مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای کرمانشاه با مدیرکل تبلیغات اسلامی
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: ارائه آموزشهای فنی و مهارتی به روحانیون و خانواده های آنان در قالب تفاهم نامه در دستور کار این اداره کل قرارگرفته است.
یاور محمدی در نشستی با حجت الاسلام قبادی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گفت: طلاب حوزه علمیه می توانند بهترین تبلیغ برای ترویج و اشاعه آموزش های فنی و حرفه ای در جهت راه اندازی مشاغل خانگی و درآمد زا باشند و تحقق این امر در راستای اجرایی شدن هرچه بهتر رویکرد اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال درون زا است .
وی اظهارداشت: اکثر جوانانی که از دانشگاه ها فارغ التحصیل شده و وارد جامعه می شوند،بهرغم اینکه در رشته های فنی و تخصصی تحصیل کرده اند، فاقد مهارت های لازم برای اشتغال هستند.
محمدی با اشاره به این مطلب که مهارت آموزی در جامعه فرهنگ سازی نشده، گفت: طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی ضمن آنکه جوانان فاقد مهارت را دارای مهارت می کند، برای صاحبان صنایع نیز از نظر نیروی انسانی می تواند مفید باشد.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با بیان این مطلب که آموزش های صرفا تئوری بدون داشتن مهارت جایگاهی در بازار کار ندارد گفت: متاسفانه بسیاری از جوانان به دلایلی چون تمایل به مدرک گرایی وارد دانشگاه می شوند و عملا از آموختن مهارت های لازم دور ماندند.
محمدی با بیان اهمیت آموزشهای فنی و حرفهای گفت: در گستره وسیعی از انواع آموزشها، آموزشهای فنی و حرفهای و یا آموزشهای مهارتی به دلیل ابعاد کاربردی و عملی بودنشان در ایجاد، تقویت و رشد قابلیتهای انسانی سهم قابل توجهی را دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه:
آموزشهای فنی وحرفه ای در ایجاد اشتغال موثر است
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: آموزشهای فنی و حرفهای دارای اهمیت خاصی در نظام آموزشی است و ارتقای جایگاه آموزش فنی و حرفهای به نفع مردم و درمان بیکاری است.
حجتالاسلام اسماعیل قبادی در دیدار با یاور محمدی مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه
خواستار ارائه آموزشهای فنی و مهارتی به روحانیون و خانواده های آنان شد و گفت: در این راستان می توان از ظرفیت موسسات قرآنی و هیات امنای مساجد نیز بهره گرفت.
وی با اشاره به تجربیات کشورهای موفق در زمینه آموزشهای مهارتی گفت: کشورهایی توانستهاند چرخه تولید و اشتغال را خوب جلو ببرند که سیستم فنی و حرفهای خوبی دارند.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اثرگذاری آموزشهای فنی ومهارتی در ایجاد اشتغال عنوان کرد: این آموزشها در ایجاد اشتغال و رفع معضلات ناشی از بیکاری نقش موثر دارد.
حجت الاسلام قبادی گفت: جوانان ما بعد از فارغ التحصیلی به دنبال شغل اداری و پشت میز نشینی هستند و این در نوع خود، مشکلی فرهنگی است که گریبانگیر جامعه ما شده و باید به سمت برطرف شدن آن قدم برداشت.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از کارها و مشاغل، اداری نیستند ولی از نظر درجه رفاه و مسایل مالی بسیار بالاتر از شغل های دولتی هستند عنوان کرد: باید کوشید تا جوانان را در راستای شناسایی ایده و خلاقیت و تبدیل آن ایده ها به شغل، راهنمایی کرد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: جوانان ما می توانند برای خود کسب و کاری پر رونق تر از شغل اداری با درآمد بالا خلق کنند و این از ویژگی های کارآفرینان است که در جوانان ما مشاهده می شود.
نظر دهید