شعار سال
پنجشنبه 04 اردیبهشت 1404
  • 1395/08/05 - 09:34
  • - تعداد بازدید: 627
  • - تعداد بازدیدکننده: 93
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست مدیر کل فنی و حرفه ای با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه

مدیرکل و معاونین میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه به منظور افزایش همکاری ها و انعقاد تفاهم نامه آموزشی، با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در محل اداره کل فنی و حرفه ای دیدار کرد .







مدیرکل و معاونین میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه به منظور افزایش همکاری ها و انعقاد تفاهم نامه آموزشی، با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در محل اداره کل فنی و حرفه ای دیدار کرد .



مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در این دیدار با بیان این مطلب که عملکرد آموزشی این اداره کل در زمینه صنایع دستی متناسب با نیاز متقاضیان بوده است گفت : در سال گذشته با ارائه 5 میلیون نفر ساعت آموزشی در بخش دولتی و 5/3میلیون نفر ساعت در بخش خصوصی توانسته ایم بخشی از خلأ مربوط به کمبود آموزشهای مهارتی در زمینه صنایع دستی را برطرف کنیم .



داود ناصری امید گفت : متأسفانه سرانه آموزشی به نسبت بسترهای مناسبی که در زمینه صنایع دستی در استان وجود دارد بسیار کم است که مهمترین دلیل آن نبود نیازسنجی مناسب و ناهماهنگی دستگاه های اجرایی استان است که در صورت تشکیل جلسات و تشریح برنامه های منظم و مدون، می توان این مشکل را برطرف نمود .



ناصری امید با اشاره به این مطلب که تنها ارگان متولی آموزشهای مهارتی غیر رسمی، آموزش فنی و حرفه ای است و افزود :  چنانچه آموزشهای مهارتی بصورت هدفمند و تحت نظر ارگانهای آموزشی ذیربط ارائه شود می تواند بطور قابل توجهی از هدر رفت هزینه و وقت جلوگیری کند .



وی گفت : جلسات شورای مهارت که از سال قبل با دبیری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در استان با حضور کلیه دستگاه های اجرایی متولی آموزش استان برگزار شد در حال حاضر با نتایج مثبتی روبرو شده است .



داود ناصری امید در ادامه مطالب فوق با اشاره به اینکه چنانچه روستاهای استان که بستر مناسبی جهت جذب گردشگر است گفت : ابتدا باید به روستاییان آموزش مناسب ارائه شود که می توانند با استفاده از امکانات موجود خود باعث جذب گردشگر و درآمد اقتصادی  شوند .



مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان گفت : در روستای زردویی شهرستان پاوه که از دور افتاده ترین مناطق مرزی استان است، با توجه به خواست اهالی روستا و کمک و مساعدت مسئولین استان، توانستیم تعداد 10 کارگاه آموزشی در بخش های مختلف ایجاد کنیم که می تواند نمونه و الگوی مناسبی برای سایر بخشها و روستاهای استان باشد و این اداره کل آمادگی دارد در همه بخش های آموزشی و با توجه به نیاز منطقه، این فرهنگ را گسترش دهد .



جلیل بالایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه افزود : این اداره دارای پتانسیل و ظرفیت بالایی در بخشهای مختلف است که باید در مسیر درست هدایت شوند که بتواند دارای خروجی مثبتی باشد و این مهم تنها با هدفمند شدن آموزشهای مهارتی با واگذای آن به دستگاه ذیربط حاصل می شود .



بالایی گفت : صنایع دستی جزء تخصص سازمان است که متأسفانه به علت عدم آموزش مناسب به نتیجه دلخواه دست نیافته است که فرهنگ سازی مناسب در بحث آموزشهای مهارتی و سپردن آن به دستگاه های متولی آموزش می تواند صنعت گردشگری و صنایع دستی استان را از انزوا خارج کند .



مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه افزود : روستاهای استان دارای پتانسیل بالایی در زمینه صنعت گردشگری و صنایع دستی هستند که با شناسایی روستاهای هدف و معرفی آنها به بخشداران، می توان با فراهم کردن شرایط و امکانات، بستر ارائه آموزشهای مهارتی را فراهم نمود .



جلیل بالایی در ادامه افزود : با انعقاد تفاهم نامه های آموزشی و اجرایی کردن آنها فرهنگ مهارت آموزی را در جامعه افزایش داد .



 



 





 






  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 59499
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب