شعار سال
پنجشنبه 04 اردیبهشت 1404
  • 1395/02/09 - 07:56
  • - تعداد بازدید: 476
  • - تعداد بازدیدکننده: 73
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه:

آموزشهای فنی و مهارتی از ارکان مهم برای ورود افراد به بازار کار است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: آموزش فنی و حرفه ای از ارکان مهم و اساسی برای ورود افراد به بازار کار و دستیابی به شغل های پایدار و باثبات محسوب می شود تا انسان ها بتوانند به عنوان نیروهای خلاق و کارآمد در توسعه و پیشرفت کشور نقشی اثرگذار بر عهده گیرند.

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: آموزش فنی و حرفه ای از ارکان مهم و اساسی برای ورود افراد به بازار کار و دستیابی به شغل های پایدار و باثبات محسوب می شود تا انسان ها بتوانند به عنوان نیروهای خلاق و کارآمد در توسعه و پیشرفت کشور نقشی اثرگذار بر عهده گیرند.

طهمورث الیاسی در بازدیدی که به همراه استاندار از مراکز آموزش فنی وحرفه ای کرمانشاه داشت گفت: آموزش های مهارتی زمینه ساز ایجاد حرفه های با ثبات است و از پدید آمدن شغل های کاذب و ناپایدار و آسیب‌های مختلف اجتماعی، جلوگیری به عمل می آورد.


وی اضافه کرد: وضعیت زیرساخت ها وکارگاه های مراکز آموزش فنی وحرفه ای کرمانشاه را مثبت ارزیابی نمود و گفت: صرفا نباید به امکانات و تجهیزات بخش دولتی اکتفا کرد بلکه باید از ظرفیت ها و پتانسیل های بخش خصوصی نیز بهره گرفت.


الیاسی نقش اجتماعی فرهنگی شاخه تحصیلی فنی و حرفه ای بعد دیگر اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای در نقش فرهنگی و اجتماعی آن است که همه ی اقشار جامعه می توانند ازاین آموزش ها بهره مند شوند.


رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه با بیان این مطلب که بر خورداری توده های وسیعی از مردم از آموزش های فنی و حرفه ای باعث می شودکه فاصله قشرهای اجتماعی تا حدودی کمتر شود گفت: این آموزشها کمک می کند که توان کاری افراد بالا رود و در نتیجه گروه کثیری از مردم در تولید اجتماعی شرکت کنند.


وی گفت: اگر آموزش فنی و حرفه ای در آموزش و پرورش، با کیفیت گسترش یابد و کار یدی و مغزی هر دو در پیوند با هم اهمیت پیدا کنند، ارزشهای نوینی در جامعه پدیدار می گردد یعنی کار یدی محقر نمی شود و به کار اداری یا صرفا فکری بیش از حد ارج نمی نهد.


الیاسی اظهارداشت: نبود آموزش های فنی و حرفه ای و کارآفرینی در جامعه پیامدهای منفی را به دنبال دارد که گسترش مدرک گرایی یکی از نتیجه های آن محسوب می شود زیرا افراد پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه شغل مناسب خود را پیدا نمی کنند.


وی ادامه داد: یک جامعه برای به حرکت درآوردن چرخ های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و اجتماعی بایستی با استفاده از آموزش، خلاقیت را در جنبه های مختلف علمی و پژوهشی شکوفا سازد، از این رو توسعه ی فرهنگ کارآفرینی و اهمیت و نیاز به تمامی حرفه ها باید در چارچوب آموزش های تخصصی گوناگون دیده شود.


الیاسی اضافه کرد: از این سازمان انتظار می رود که با آموزش های مهارتی و تخصصی خود بتواند با ارتقای دانش و مهارت های افراد، سهم عمده ای را در کاهش بیکاری در جامعه ایفا و به توسعه ی اقتصادی و اجتماعی کمک کند که این آموزش ها علاوه بر جنبه ی اقتصادی، در بهبود فضای کسب و کار و تغییرات مثبت اجتماعی و فرهنگی نیز تاثیرگذار خواهد بود.


  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 53842
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب