مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای کرمانشاه در جمع کارکنان،مربیان و آموزشگاه های آزاد شهرستان گیلانغرب:
الگوی مناسب مصرف و اقتصادمقاومتی باید در مراکز آموزش فنی وحرفه ای به یک فرهنگ تبدیل شود
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: صرفه جویی و جلوگیری از اسراف منابع در مراکز آموزش فنی وحرفه ای را مهم خواند و گفت: الگوی مناسب مصرف و اقتصادمقاومتی باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: صرفه جویی و جلوگیری از اسراف منابع در مراکز آموزش فنی وحرفه ای را مهم خواند و گفت: الگوی مناسب مصرف و اقتصادمقاومتی باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.
داود ناصری امید در جمع کارکنان، مربیان و مدیران و موسسان آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد شهرستان گیلانغرب گفت: افزایش کارمفید کارکنان، مشارکت جمعی و وفاق و همدلی از مولفه های اقتصادمقاومتی است.
وی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت اقتصادی و تحمیل خواسته های نامتعارف حکومت بر مردم نیست بلکه اقتصادی فعال و پویا مبتنی بر برنامه ریزی استراتژیک و راهبردی، مردمی و در راستای میدان دادن بیشتر به فعالان بخش خصوصی است.
ناصری امید ابراز داشت: اقتصاد مقاومتی به عنوان یک راهبرد و الگوی مثبت در فعالیت های اقتصادی می تواند ضمن استفاده بهینه از منابع انسانی و اعمال مدیریت کار آمد، نقش تعیین کننده خود را در زمینه رشد اقتصادی و صنعتی کشورو تحقق اهداف توسعه ای دولت را به نحو مطلوب بروز دهد.
وی با تاکید بر اینکه مقوله اقتصاد مقاومتی یک مقوله اقتصادی اجتماعی و فرهنگی است، اظهار داشت: باید در این عرصه همراه با مردم با همدلی، وفاق و اتحاد در مسیر اقتصاد مقاومتی گام برداشت چرا که تحقق مطالبات مقام معظم رهبری، مستلزم وحدت وهماهنگی است.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی به موازات اینکه یک مقوله اقتصادی باشد یک مقوله اجتماعی است، گفت: در درجه اول باید اقتصاد مقاومتی را بپذیریم؛ به آن اعتقاد پیدا کنیم و بعد به آن جامه عمل بپوشانیم بنابراین پیش از آنکه یک کار اقتصادی تخصصی برای تحقق این مدل اقتصادی بخواهد انجام شود باید با یک کار فرهنگی، اجتماعی صورت بگیرد.
وی با تاکید بر توسعه آموزشهای فنی وحرفه ای در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، گفت: کسب مهارت های فنی و حرفه ای با ایجاد فرصت های جدید شغلی بیکاری های فصلی مناطق روستایی را کاهش و صنعتی شدن بافت روستایی را به دنبال دارد.
ناصری امید گفت: پرورش کارآفرین از ویژگیهای آموزشهای ارایه شده به روستائیان است که فرد با کسب فرصت های شغلی مناسب می تواند خود فرصت شغلی در منطقه ایجاد کند.
ناصری امید بیان داشت: با توجه به نقش مؤثر روستاییان در فعالیتهای تولیدی، آموزش این گروه بزرگ از افراد جامعه باعث ارتقای سطح آگاهی آنان شده، آنان را به سوی بهینه سازی روشهای تولیدی و استفاده هر چه بیشتر و بهتر از امکانات سوق می دهد.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه تصریح کرد: نقش اساسی آموزش های فنی وحرفه ای در توسعه روستایی را می توان ارتقای دانش فرهنگی، اجتماعی و تخصصی و افزایش مهارتها دانست که در پی آن بهره برداری مطلوب از نعمات الهی و عوامل و ظرفیتهای تولیدی، افزایش کارآیی و گسترش فعالیتهای اجتماعی میسر خواهد شد.
وی ایجاد فرصتهای مناسب شغلی، افزایش تولید، افزایش درآمد روستاییان و تقویت بنیه اقتصادی روستاها و کاهش بیکاری و استفاده از عوامل رهاشده بیکار، را از دیگر اثرات آموزشهای فنی وحرفه ای عنوان کرد.
ناصری امید در پایان از کارگاه های مرکز آموزش فنی وحرفه ای شهرستان گیلانغرب بازدید نمود.
LatentStyleCount="267">
نظر دهید