شعار سال
سه شنبه 02 اردیبهشت 1404
  • 1396/05/31 - 09:13
  • - تعداد بازدید: 923
  • - تعداد بازدیدکننده: 110
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اولین جلسه روسای ستادی و مراکز فنی وحرفه ای کرمانشاه در سالجاری برگزار شد

اولین جلسه روسای ستادی و مراکز آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با محور ارزیابی عملکرد ، شناسایی آسیب ها و تبیین و تشریح برنامه ها با حضور مدیرکل، معاونان و روسای ستادی و مراکز در محل سالن جلسات مرکز شماره یک این اداره کل برگزار شد.



 اولین جلسه روسای ستادی و مراکز آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با محور ارزیابی عملکرد ، شناسایی آسیب ها و تبیین و تشریح برنامه ها با حضور مدیرکل، معاونان و روسای ستادی و مراکز در محل سالن جلسات مرکز شماره یک این اداره کل برگزار شد.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه دراین جلسه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همکاران، عملکرد سال 95 را مثبت ارزیابی نمود و با تاکید بر رویکرد رشد مهارت آموزی در ارتقا سطح اشتغال و اهمیت آموزش های مهارتی در اشتغال زایی گفت: این مهم وظیفه و مسئولیت ما را در سالجاری دوچندان می کند.
داود ناصری امید تغییر نگرش و دیدگاه مردم نسبت به کار و مهارت آموزی و نهادینه نمودن فرهنگ کار و کارآفرینی و اشاعه آن در بین خانواده ها را از جمله دغدغه های آموزشهای فنی وحرفه ای عنوان کرد و گفت: سرمایه گذاری درمنابع انسانی بیش از سرمایه گذاری در منابع طبیعی، به رشد اقتصادی کمک می کند چراکه نقش بنیادین نیروی انسانی در توسعه کشورها امری بدیهی و روشن است.
وی تصریح کرد: جامعه ای که درآن فرهنگ مهارت آموزی و کار وجود ندارد به واقع جامعه ای بی روح و آسیب پذیراست.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه در این نشست با تاکید بر تقویت مراکز آموزشی و جاری شدن اثرات آن در سطح جامعه گفت: با عارضه یابی و ریشه یابی مشکلات به ارتقاء هرچه بیشتر سطح کیفی و کمی آموزشها پرداخته ایم.
داود ناصری امید تغییر نوع رویکرد، سرلوحه قراردادن اخلاق حرفه ای، تعامل و وفاق و همدلی در بین مجموعه و استان را عامل مهمی در اعتلای مهارت استان عنوان کرد.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه، هدایت آموزشهای فنی وحرفه ای به سمت فناوریهای نوین را بسیار ضروری دانست و گفت: تقویت  این امر گامی به سوی تولید ملی است که در این راستا می بایستی خلاقیت، نوآوری و فن ورز بودن را در بین جوانان و  نوجوانان زنده کرد.
ناصری امید تصریح کرد: باید بازاریابی را به حوزه های آموزشی انتقال دهیم و با جدی گرفتن این موضوع مهم، رویکرد بازار محوری را در مراکز و آموزشگاه های آزاد وارد کنیم.
وی اظهارداشت: باداشتن نگاه تولیدی در کارگاه های آموزشی و اجرای مطلوب تبصره 75 و قراردادهای ماده 17 قانون الحاقی آموزش فنی وحرفه ای، کاهش هزینه ها و استفاده بهینه از حداقل منابع، می توان به رونق بیشتر مراکز آموزش فنی وحرفه ای کمک کرد.
ناصری امید در این جلسه بر جلوگیری از اتلاف و هدررفت انرژی و صرفه جویی و بهینه سازی در مصرف حاملهای انرژی تاکیدکرد و گفت: مدیریت و صرفه جویی حاملهای انرژی یک ضرورت است و باید در تمامی مراکز آموزش فنی وحرفه ای در اولویت قرارگیرد.
تعمیر وبازسازی مراکز، توسعه کارگاه ها، رفع نواقص و مشکلات موجود و تعامل با ائمه جماعات، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و فرمانداران ازدیگر مباحث نشست روسای ستادی و مراکز آموزش فنی وحرفه ای استان بود.

توسعه و ترویج آموزش های مهارتی با رویکرد مهارت آموزی در محیط واقعی کار به عنوان یک راهکار مهم در مسیر اشتغالزایی از مهمترین مسائلی بود که دراین جلسه موردتاکید قرارگرفت و درهمین راستا رایزنی با اتحادیه اصناف وادارات کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی و تامین اجتماعی تا نیل به اجرای هرچه بهتر ومطلوبتر این طرح با تاکید بیشتری در دستورکار قرارگرفت.
مقررگردید روسای مراکز آموزش فنی وحرفه ای گسترش طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار را درجلسات کارگروه شهرستان مورد پیگیری مستمر قراردهند.

ناصری امید در خصوص المپیاد ملی مهارت اظهار داشت: المپیاد ملی مهارت می تواند یک ویترین از عملکرد همکاران باشد و مهم تر از آن اینکه نباید به المپیاد در سطح شهرستانی و استانی نگریست چون بازتاب جهانی دارد و می تواند نتایج خوبی را به دنبال داشته باشد باید نگاه مان ملی و جهانی باشد .

از دیگر موضوعاتی که در این نشست مطرح شد می توان به طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی، ترغیب افراد به سمت یادگیری مهارت های فنی، باتوجه به نیاز بازارکار و جامعه، افزایش سطح دانش و مهارت شاغلان در مسیر ارتقاء بهره وری اشاره  کرد.
  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 68493
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب