شعار سال
چهارشنبه 03 اردیبهشت 1404
  • 1395/09/06 - 12:25
  • - تعداد بازدید: 603
  • - تعداد بازدیدکننده: 112
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان در مصاحبه با خبرگزاری مهر :

جامعه در کنار پزشک و مهندس به استادکار هم نیازمند است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه با تاکید بر ترویج فرهنگ صحیح کار و مهارت در جامعه گفت: فرهنگ کار در کشور از بین رفته است و رسانه‌های ملی و مطبوعات همیشه مروج رشته‌های پزشکی و مهندسی در کشور هستند.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه با تاکید بر ترویج فرهنگ صحیح کار و مهارت در جامعه گفت: فرهنگ کار در کشور از بین رفته است و رسانه‌های ملی و مطبوعات همیشه مروج رشته‌های پزشکی و مهندسی در کشور هستند.



داود ناصری‌امید در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار کرد: نظام آموزش کشور باید براساس نیازسنجی بازار، جامعه و برنامه ده ساله کوتاه‌مدت و بلند‌مدت نسبت به پذیرش رشته‌ها اقدام کند.



وی با اشاره به نظام آموزشی که دانش‌آموزان معدل بالا در رشته‌های نظری تحصیل کنند و دانش‌آموزان با نمره پایین در رشته‌های فنی و کاردانش به تحصیل می‌پردازند، اضافه کرد: نظام آموزشی کشور با ساماندهی رشته‌های مورد نیاز جامعه افراد را به سمت رشته‌هایی که نیاز آینده کشور است، هدایت می‌کند.



ناصری‌امید افزود: فرهنگ غلط در بین خانواده‌ها که فرزندانشان باید در یک رشته پرمتقاضی تحصیل کند، سبب شده است که متقاضیان تحصیل در رشته‌های فنی و حرفه‌ای کم شود.



مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه یادآور شد: فرهنگ کار در کشور به دست خود ما از بین رفته است، رسانه‌های ملی و مطبوعات همیشه مروج رشته‌های پزشکی و مهندسی در کشور بوده‌اند که همین امر موجب شده ظرفیت رشته‌های فنی و حرفه‌ای خالی بماند.



وی با بیان اینکه جامعه در کنار پزشک و مهندس به استادکار هم نیازمند است، بیان کرد: وظیفه ما احیای ارزش کار بدون توجه به مدرک تحصیلی و ترویج فرهنگ صحیح کار و مهارت در جامعه است‌.



داود ناصری امید تصریح کرد: در استان 40 درصد از دانش‌آموزان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای مشغول به تحصیل هستند که سهم ناچیزی در مقایسه با سایر رشته‌های نظری است‌.



وی توجه به رشته‌های فنی و مهارتی را موجب کارآفرینی در بازار کار و خوداشتغالی دانست و ادامه داد: سازمان فنی و حرفه‌ای برای هدایت دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای تلاش بسیاری کرده و نقش رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی و معرفی رشته‌های فنی و حرفه‌ای تاثیرگذار است.



ناصری‌امید با بیان اینکه آموزش رشته‌های فنی و حرفه‌ای براساس استاندارد جهانی است و با بازار کار مطابقت دارد، گفت: آموزش کوتاه‌مدت در رشته‌های مهارت محور در آموزشگاه‌های دولتی و مراکز وابسته به سازمان فنی و حرفه‌ای در فضای عملی و با تجهیز 80 درصدی کارگاه‌ها انجام می‌شود که در زمینه ورود افراد به بازارکار موثر بوده است‌.



مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان با بیان اینکه کرمانشاه در سرانه آموزشی جزء استان‌های برتر است، تصریح کرد: سازمان فنی و حرفه‌ای بر‌اساس نیاز بازار کار 8.5 میلیون نفر در رشته‌های مختلف مهارتی در مراکز وابسته به سازمان فنی و حرفه‌ای‌، دانشگاه‌ها و زندان‌ها آموزش می‌دهد.



 


  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 60388
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب