با اعتبار بیش از 6 میلیارد تومان صورت گرفت؛
سه دهکده مهارتی در استان کرمانشاه آماده بهره برداری شد
در جلسه شورای هماهنگی دستگاه های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور سیدعلی اکبر طاهایی معاون حقوقی، مجلس و استانهای وزارت تعاون، کار، رفاه اجتماعی و نمایندگان محترم مردم شریف شهرستان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی؛ مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت : 6 میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبارات استانی جهت احداث و تکمیل سه دهکده مهارتی در استان کرمانشاه پرداخت شد.
داود ناصری امید با اشاره به پرداخت یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بدهی معوقه از سوی این سازمان، ادامه داد: پیگیری و ثبت اسناد مالکیت، تعیین تکلیف اموال اداری و دارای معارض، کسب بیشترین درآمد در بین ادارات فنی و حرفه ای سراسر کشور به میزان یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از دیگر اقدامات مهم به شمار می رود.
وی برگزاری چندین جلسه شورای اداری، شورای رؤسای ستادی و مراکز، پاسخگویی شفاف در برنامه های خبری، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و ائمه جماعات شهرستان ها و برگزاری مراسم تجلیل از کارکنان و مربیان فنی و حرفه ای را نمونه دیگری از عملکرد مثبت این اداره کل در مدت سپری شده از امسال و سال گذشته عنوان کرد.
ناصری امید از پرداخت 6 میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبارات استانی جهت احداث سه دهکده مهارتی در شهرستان های هرسین، اسلام آباد غرب و سنقروکلیایی در طول هشت ماه خبر داد و افزود: این اداره کل توانست به تعهدات آموزشی خود علی رغم کاهش اعتبارات در سال قبل ۱۰۰ درصد عمل کند.
این مسئول خاطرنشان کرد: راه اندازی مجدد ساخت پروژه مرکز تربیت مربی فناوری های برتر «هایتک»، بازسازی مراکز آموزش فنی و حرفه ای در سطح استان به اعتبار ۳۵۸ میلیون تومان، ایجاد چندین کارگاه بازار محور، اجرای دوره پیش خدمت اداری برای اولین بار در کشور، افتتاح گلخانه و سالن آزمون الکترونیکی برای نخستین بار در استان از دیگر عملکرد مهم این اداره کل به شمار می رود.
به گفته وی، افتتاح دو مرکز علمی و کاربردی فنی و حرفه ای در دو شهرستان پاوه و سنقرو کلیایی و گسترش مرکز علمی و کاربردی شهر کرمانشاه نیز در طول مدت مذکور انجام شد و در حال حاضر نیز در این مراکز یک هزار دانشجو در مقطع کاردانی و کارشناسی تحصیل می کنند و ۱۵۰ مدرس نیز کار تدریس آنها را بر عهده دارند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه به انعقاد تفاهم نامه های آموزشی با دانشگاه های استان و ادارات و ارگان هایی مانند کمیته امداد، اداره کل زندان ها اشاره کرد و گفت: اولین مرکزآموزش فنی و حرفه ای روستایی نیز در روستای زردویی از توابع بخش باینگان شهرستان پاوه با ارائه آموزشی های فنی در دو بخش دولتی و خصوصی و در ۱۲ رشته افتتاح شد.
نظر دهید