شعار سال
پنجشنبه 04 اردیبهشت 1404
  • 1395/03/03 - 09:00
  • - تعداد بازدید: 747
  • - تعداد بازدیدکننده: 93
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه:

فاز دوم آموزشهای فنی وحرفه ای در روستای زردویی آغاز می شود

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه از راه اندازی فاز دوم آموزشهای فنی و مهارتی و توسعه و گسترش این آموزشها با هدف توانمندسازی و افزایش سطح مهارت روستاییان، در روستای زردویی بخش باینگان از توابع شهرستان پاوه خبر داد.


مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه از راه اندازی فاز دوم آموزشهای فنی و مهارتی و توسعه و گسترش این آموزشها با هدف توانمندسازی و افزایش سطح مهارت روستاییان، در روستای زردویی بخش باینگان از توابع شهرستان پاوه خبر داد.


داود ناصری امید گفت: در فازاول این آموزشها در قالب 7کارگاه در رشته های قلمزنی درجه 2، تابلوفرش، کلاش باف، پرورش زنبورعسل، باغداری، پرورش گوسفند و دوزنده لباسهای محلی برگزارشد. 


وی اضافه کرد: درحال حاضر تولیدات کارآموزان آموزش دیده در رشته های کلاش بافی، تابلوفرش و صنایع دستی به بازار فروش عرضه می شود و درآمدزایی مناسبی برای خانواده ها به همراه دارد. 


مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: در فاز دوم آموزشهای فنی و مهارتی به روستاییان زردویی، راه اندازی کارگاه های منبت، معرق و پرورش قارچ در دست اقدام قرار گرفته است.


داود ناصری امید از راه اندازی دو کارگاه آموزشی در رشته های خیاطی و کامپیوتر برای مردم باینگان از توابع شهرستان پاوه خبرداد وگفت: 20هزار نفرساعت آموزش های فنی و مهارتی در این رشته ها به علاقمندان ارائه می شود.


وی با اشاره به این مطلب که اجرای طرح توانمند سازی روستاییان از مهاجرت این افراد به شهرها و حاشیه نشینی جلوگیری می کند گفت: در فاز اول آموزشهای فنی و مهارتی به روستاییان زردویی، 100هزارنفرساعت آموزش به مردم این روستا در رشته های مختلف ارائه شده است. 


ناصری امید تصریح کرد: یکی از پیش نیازهای اساسی برای توسعه و کاهش میزان بیکاری گذر از مدرک گرایی ، توجه به اهمیت مهارت آموزی و کسب دانش های فنی و حرفه ای است.


این مقام مسئول اظهارکرد: فراگیری آموزشهای فنی و مهارتی در روستاها،توسعه آفرین و کمک کننده اشتغال و رونق بخش تولید است.


وی اضافه کرد: آموزش مناسب و مطلوب نقش اساسی در توسعه و ارتقای دانش فرهنگی، اجتماعی و تخصصی و افزایش مهارتها در روستاها ایفا می کند که با انجام آن بهره برداری مطلوب از نعمات الهی و عوامل و ظرفیت های تولیدی، افزایش کارآیی و گسترش فعالیت های اجتماعی میسر خواهد شد.


ناصری امید گفت: ایجاد فرصت های مناسب شغلی، افزایش تولید، درآمد روستاییان و تقویت بنیه اقتصادی و کاهش بیکاری از آثار آموزش های مهارتی در روستاهاست.


 
  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 54605
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب