شعار سال
شنبه 20 اردیبهشت 1404
  • 1395/01/15 - 09:37
  • - تعداد بازدید: 692
  • - تعداد بازدیدکننده: 78
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای کرمانشاه:

مهارت آموزی، کار و تولید از شاخصه های مهم اقتصادمقاومتی است

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با یادآوری نامگذاری امسال با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل گفت: مهارت آموزی، کار ، تولید و داشتن اقتصاد سالم از شاخصه های مهم اقتصاد مقاومتی و از تاکیدات دین مبین اسلام است.


مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با یادآوری نامگذاری امسال با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل گفت: مهارت آموزی، کار ، تولید و داشتن اقتصاد سالم از شاخصه های مهم اقتصاد مقاومتی و از تاکیدات دین مبین اسلام است.


داود ناصری امید در اولین جلسه شورای معاونین این اداره کل با تاکید بر لزوم نصب العین قرار دادن منویات مدبرانه و حکیمانه مقام معظم رهبری مدظله العالی، گفت: شعار امسال که معظم له به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری کرده اند، توجه مردم و مسئولین را بیش از پیش معطوف داشته و راهکارهای عملی را برای شکوفایی اقتصاد بیان کردند


وی تصریح کرد: شعار اول سال را بایستی در سبک زندگی، برنامه ها و فعالیت ها، مطمح نظر قرار دهیم.


مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه خواستار اهتمام و توجه هرچه بیشتر کارکنان این اداره کل به شعار « اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل » در سال جاری شد.


ناصری امید ضمن تاکید بر سرلوحه قرار دادن این شعار در امور بیان کرد: با عنایت به اینکه بنا بر فرمایشات عالمانه و حکیمانه مقام معظم رهبری، سال 1395 با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» مزین شده و در مسیر اجرای فرامین معظم‌له و بهره‌مندی هرچه بیشتر از منویات ایشان، اهتمام و عمل به شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل در طول سال جاری مورد انتظار می‌باشد.


وی خاطرنشان کرد: بی شک فرمان ده گانه رهبری برای « اقدام و عمل » در زمینه اقتصاد مقاومتی، مبنای منطقی و استدلالی دقیق دارد و همه را به تدبر و تعمق در این مبنای استدلالی فرا می خواند تا زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی و ترویج آن به عنوان « گفتمان عمومی » در میان آحاد جامعه باشد.


این مقام مسئول تصریح کرد : کارکنان و مربیان خدوم و ساعی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه به عنوان خدمتگزاران مردم، با درک صحیح از وضعیت اقتصادی کشور و جامعه هدف، ارتقاء سطح کیفی خدمات واشاعه و ترویج فرهنگ مهارت آموزی  می توانند گامی موثر در مسیر اقدام و عمل مناسب برای نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی در حیطه کاری خود بردارند.


ناصری امید با اشاره به اینکه برنامه ریزی یکی از مهمترین وظایف مدیریت است چه در سطح مدیران عالی و چه در سطح مدیران اجرایی و چه در میان کارکنان گفت:یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده می تواند در بالا بردن راندمان و کارایی کارکنان و ارتقای بهره وری سازمان و با ساده کردن روش های کار سبب خوشحالی کارکنان و افزایش انگیزه شان برای کار بهتر نقش بسیار موثری داشته باشد.


وی با تاکید براین مطلب که برنامه ریزی مانند پلي زمان حال را به آينده مربوط مي كند گفت: با ارزش ترین منبعی که در اختیار همه ما قرار دارد، زمان است.


مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: علت هدر رفتن وقت در زندگی اغلب ما، نداشتن برنامه ریزی و یا تعیین اولویت های کاری است.


وی اظهارداشت: وقتی می توانیم روی زمان و وقت خود کنترل داشته باشیم، که برای کارهای خود برنامه ریزی کرده باشیم، به این معنی که کارها را بشناسیم، اولویت انجام آنها را تعیین کنیم، و با توجه به شناختی که از آن کار داریم، زمانی را تخمین زده و در برنامه کارهای خود، بگنجانیم.


ناصری امید  اضافه کرد: به این منظور نیز، ابتدا باید اهداف خود را بطور کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت (حتی الامکان) تعیین کرده باشیم.


مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با توجه به لزوم سرعت بخشی در امور  گفت: پاسخگویی سریع و مناسب به مکاتبات اداری را در دستور کار قرار داده و نامه‌های ارسالی از دبیرخانه را به محض وصول پیگیری و اعلام کنید.


وی با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کرمانشاه، مسابقات ملی مهارت است گفت:باید رویکرد مرحله استانی مسابقات ملی مهارت کشوری باشد و شرکت کنندگان برای هفدهمین مسابقات با آمادگی بیشتری حضور پیداکنند.


ناصری امید با بیان این مطلب که باید نقاط ضعف کارآموزان المپیادی را برطرف و به نقطه قوت تبدیل کرد خواستار تعامل بیشتر روسای ستادی ومراکز با دبیرخانه مسابقات شد.


مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با تاکید بر همکاری، همفکری، تعامل و برنامه ریزی منسجم و هماهنگ در بین مجموعه برای اجرای مطلوب و بهینه مسابقات گفت: بایستی براساس توانمندیها، ظرفیتها و پتانسیلهای مراکز آموزش فنی وحرفه ای در سطح استان، شرح وظایف هر مرکز مشخص و تبیین شود.


وی با تاکید بر تعامل بیشتر روسای مراکز با آموزش و پرورش، دانشگاه ها و اصناف گفت: رایزنی با دستگاه ها و ادارات و ارگانهای مرتبط به جذب حداکثری نخبگان مهارتی کمک می کند.


ناصری امید گفت: برنامه ریزی مدون ومنسجم درحوزه سنجش و ارزشیابی مهارت در سالجاری، تهیه تقویم آزمون، نظارت برانتخاب آزمونگران، نظارت دقیق تر بر فرآیند آزمونها، بهره مندی از آزمونگران توانمند و شایسته و تعیین صلاحیت فنی آزمونگران اصلح مورد تاکید است.


وی با اشاره به رویکرد جدید سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: تقویت رویکرد مربیان و کارآموزان، ساماندهی نیروی انسانی، توجه به امور معیشتی، افزایش مهارت و کارآیی کارکنان، کیفیت بخشی به آموزش ها و ارتقاء ارزش گواهینامه های مهارت، توجه به رویکردهای غیردولتی و تقویت مبانی اخلاق حرفه ای، ارزیابی عملکرد و تقویت نیروهای اثربخش و ... از جمله سیاست های کلی سازمان در سال جاری است.




 

  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 53261
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب