معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه:
هیچ شغلی بدون مهارت، ماندگار نیست
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت:آموزشهای فنی وحرفه ای در ایجاد شغل و کارآفرینی و تولید نقش بسزایی دارد به طوری که هیچ شغلی بدون فن و مهارت دائمی و ماندگار نیست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت:آموزشهای فنی وحرفه ای در ایجاد شغل و کارآفرینی و تولید نقش بسزایی دارد به طوری که هیچ شغلی بدون فن و مهارت دائمی و ماندگار نیست.
رضا رحیمی که به همراه استانداراز مراکز آموزش فنی وحرفه ای شهر کرمانشاه بازدید کرد گفت: آموزشهای فنی و حرفهای تا حد زیادی میتواند در هر یک از بخشهای کشاورزی، صنعت و خدمات برای مهارت آموختگان ایجاد اشتغال کند.
وی اظهارداشت: ارائه این آموزشها در ایجاد و راهاندازی واحدهای کسب و کار توسط مهارت جویان نقش موثر و در تامین نیازهای اشتغال در مناطق مختلف تاثیرگذار است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با تاکید براین مطلب که اشتغال مولد و پایدار حاصل فراگیری آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای است گفت: با توجه به رشد فن آوریها، حرکت رو به جلو جوامع، تبدیل مشاغل از حالت سنتی به مکانیزه و مدرنیته و ورود مشاغل و حرفههای جدید در عرصه اقتصادی، نقش و اهمیت فراگیری آموزشهای مهارتی همگام با پیشرفت جوامع به خوبی احساس میشود.
رحیمی از فراگیری آموزشهای مهارتی به عنوان ابزاری لازم برای افزایش تولید داخلی نام برد و گفت: از آنجاییکه آموزشهای مهارتی در حوزه فنی و حرفهای بر اساس رفتارهای اجتماعی و استفاده بهینه از حرفه آموزی است، بنابراین این آموزشها در تمام مقاطع اقتصادی، بهرهوری و افزایش تولید نقش بسیار مهمی را ایفا میکند.
وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جدید با نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد پایدار، ریشه ای و غیر قابل لرزش می باشد که مبتنی برداشته های داخلی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه افزود:در کشور ذخایر و منابع بسیاری وجود دارد که بخش عمده ای از آن استعدادهای نهفته جوانان است که با فراگیری آموزش های مهارتی شکوفا، وارد بازار کار و تبدیل به یک کارآفرین شده که با طراحی و تولید، کشور را از ورود کالاهای خارجی بی نیاز می کنند.
رحیمی با اشاره به اینکه نقش آموزش های فنی و حرفه ای در تحقق اقتصاد مقاومتی کلیدی و محوری است، تصریح کرد: با توسعه وتقویت آموزشهای فنی وحرفه ای در سطح کشور، تولید داخلی و اشتغال پایدار جوانان رونق پیدا کرده در نهایت منتهی به تحقق اقتصاد مقاومتی می شود.
وی با تاکید براین مطلب که خانواده ها بایستی جوانان را به فراگیری آموزشهای فنی حرفه ای ترغیب و تشویق کنند گفت: به برکت نظام جمهوری اسلامی، خوشبختانه در سطح استان مراکز آموزش فنی وحرفه ای از ظرفیت ها و قابلیت های خوبی برخورداراست که جوانان باید بتوانند از این پتانسیل ها حداکثر بهره مندی را ببرند.
رحیمی نقش آموزشهای فنی و حرفهای در تقویت قابلیتهای فناورانه به ویژه فناوریهای نوین و راهبردی را موثر دانست و گفت: در هر جامعهای که از فرصت اندیشه و مهارت نیروی انسانی بهتر استفاده شود، توسعه و پیشرفت رونقی دو چندان خواهد یافت.
نظر دهید