شعار سال
جمعه 05 اردیبهشت 1404
  • 1394/11/29 - 10:06
  • - تعداد بازدید: 1483
  • - تعداد بازدیدکننده: 86
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

کارگاه تخصصی و کاربردی آموزش سیستم های اعلام حریق در فنی وحرفه ای کرمانشاه برگزارشد

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه از برگزاری کارگاه تخصصی و کاربردی آموزش سیستم های اعلام حریق برای 200نفر از انجمن برقکاران استان خبرداد.


مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه از برگزاری کارگاه تخصصی و کاربردی آموزش سیستم های اعلام حریق برای 200نفر از انجمن برقکاران استان خبرداد.


داود ناصری امید گفت: این دوره آموزشی باحضور کارشناسان سازمان نظام مهندسی و کارکنان آتش نشانی استان با هدف توانمند ساختن شرکت کنندگان با اصول و شیوه های مدیریت سیستم های اعلام حریق شامل طراحی، نصب و اجرا، تست و بازرسی، راه اندازی، بهره برداری و تعمیر و نگهداری در محل سالن اجتماعات اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه برگزار شد.


وی اظهارداشت: سیستم های اعلام حریق عمدتا با هدف حفاظت از جان انسان ها و حفاظت از اموال انسان ها نصب شده که دسترسی به این هدف مستلزم طراحی، اجرا و سرویس و نگهداری صحیح و مطابق با استاندارد سیستم های اعلام حریق است.


 مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با بیان این مطلب که سیستم اعلام حریق در استراتژی حفاظت از حریق ساختمان نقش کشف حریق را بعهده دارد گفت: این سیستم یکی از اجزای مهم حفاظت از حریق ساختمان ها و اماکن مختلف است.


وی تصریح کرد: بسته به محل وقوع یا نوع حریق ایجاد شده سیستم اعلام حریق می تواند شامل موارد مختلفی باشد.ارتباط خودکار با آتش نشانی محلی ، فعال سازی سیستم اطفاء حریق ، به صدا در آوردن آژیر های خطر ، کنترل تاسیسات مکانیکی و الکترونیکی مرتبط با حریق همگی از مواردی است که این سیستم در زمان حریق کنترل خواهد کرد.


ناصری امید بیان داشت: با توجه به رشد روزافزون جمعیت و نیاز به ساخت فضای‌های بیشتر مسکونی، اداری، آموزشی، صنعتی،تجاری و … ضرورت تجهیز و ایمن‌سازی آنها در مقابل حوادث همانند زلزله، سیل و آتش‌سوزی اجتناب ناپذیر است.


وی با بیان این مطلب که تمامی ساختمان‌ها جدا از نوع کاربری برای استفاده افراد با عادات مختلف طراحی می‌شوند بر به کارگیری یک سیستم یکپارچه جهت حفاظت و ایجاد سطح ایمنی بیشتر تحت نام شبکه سیستم اعلام حریق  با استفاده از تجهیزات معتبر تاکید نمود.


شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی با اصول کلی حفاظت در برابر حریق شامل مواد، مصالح و طراحی پیشگیرانه، سیستمهای هشدار دهنده و سیستمهای اطفاء کننده آشنا شدند.


آشنایی با انواع تجهیرات اعلام حریق  مانند: دتکتورها، آژیرها، فلاشرها، شستی ها، کنترل پنل ها و تجهیزات جانبی، آشنایی با انواع سیستم های اعلام حریق نظیر آدرس پذیر، کانونشنال، وایرلس، و پنل های اطفاء شامل ساختار و نحوه عملکرد آنها، آشنایی با زون بندی و تقسیم مناطق خطر (Hazardous Area Classification)، نکاتی درباره IP  EX  T SIL، آشنایی با استاندارد های سیستم های اعلام حریق NFPA  و BS و EN، آشنایی با نحوه طراحی سیستم های اعلام حریق مطابق استاندارد NFPA و BS و EN و نکات استانداردی مرتبط جهت طراحی، بررسی خطاهای رایج در طراحی و راه اندازی سیستم های اعلام حریق، آشنایی با انواع مدارک مهندسی سیستم های اعلام حریق در صنعت و پروژه ها، آشنایی با نکات کاربردی در نصب و راه اندازی انواع سیستم های اعلام حریق، آشنایی با نحوه تست و بازرسی و تحویل پروژه، آشنایی با سیستم های مانیتورینگ، مقدمه ای بر شبکه کردن سیستم های اعلام حریق، سرویس و نگهداری سیستمهای اعلام  حریق و آشنایی با نرم افزارهای برنامه ریزی سیستم های اعلان حریق از دیگر سرفصلهایی بود که شرکت کنندگان در این دوره آموزشی فراگرفتند.


 
  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 52507
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب