مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه:
دانشجویان با فراگیری فن و مهارت می توانند یک کارآفرین باشند
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: امروز تفکر دانشگاهها باید کارآفرینی باشد و هر دانشجو در پایان تحصیلات خود باید به یک کارآفرین در جامعه تبدیل شود.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: امروز تفکر دانشگاهها باید کارآفرینی باشد و هر دانشجو در پایان تحصیلات خود باید به یک کارآفرین در جامعه تبدیل شود.
داود ناصری امید در جمع دانشجویان جدیدالوروددانشگاه صنعتی کرمانشاه ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان و تسلیت ایام سوگواری سرورو سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گفت: بیکاری دانشجویان تحصیلکرده یکی از چالشهای جدی استان و کشور به شمار میرود که این مهم ایجاب می کند دانشگاهها به کانون کارآفرینی و مهارت آموزی تبدیل شوند.
وی عدم تناسب بین ظرفیت فعلی پذیرش دانشجو دردانشگاه و نیازهای آتی بازار کار ونداشتن همخوانی و همگرایی بین محتوای آموزش با مهارتهای شغلی را از جمله عوامل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی دانست وگفت: با پیشرفت تکنولوژی و فناوری باید سیاستهای آموزشی ما تکامل یابد .
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با بیان این مطلب که یکی از چالشهای مهم امروز ما عدم توسعه مطلوب فرهنگ کار در بین اقشار و گروههای مختلف است اظهارداشت : اگر فرهنگ کار در بین افراد به خوبی تبیین شود و به ضرورت و اهمیت آن پی برده شود به راحتی مشکلات و خلاء های موجود در عرصه های مختلف حل و رفع می شود.
ناصری امید با اشاره به سرانه و هزینه های تمام شده آموزش که دولت برای هر دانشجو متقبل می شود گفت: انتظارمی رود دانشجویان پس از فراغت از تحصیل بتوانند به عنوان کارآفرین نقش آفرینی کنند و علاوه برخود برای چندین نفر ایجاد شغل نمایند.
وی با اشاره به ضعف در تربیت تکنیسین به عنوان نیروی ماهر، فنی و آچار به دست که با حداقل آموزش دانشگاهی می تواند وارد بازار کار شود گفت: متاسفانه با ترویج فرهنگ مدرک گرایی ، غافل شدن از رشته های فنی و تمرکز بیش از حد بر رشته های تئوری به افزایش بیکاری دامن زده شد.
ناصری امید گفت: یکی از دلایلی که بسیاری از دانشآموختگان پس از فارغالتحصیلی دغدغهی یافتن شغل دارند عدم فراگیری آموزشهای مهارتی و کسب مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار است در صورتی که به سلاح خلاقیت و مهارت تجهیز شوند به راحتی وارد فضای کسبوکار شده و پشت درهای بسته اشتغال نمیمانند.
وی با اشاره به زیرساخت ها، تجهیزات و امکانات مناسب کارگاه های آموزشی در مراکز فنی وحرفه ای دولتی و آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد به عنوان بخش خصوصی گفت: دانشجویان در کنار آموزشهای تئوری می توانند آموزشهای فنی و مهارتی را باتوجه به رشته تحصیلی خود در این مراکز فرابگیرند.
نظر دهید