معاون استاندار کرمانشاه:
فقدان مهارتآموزی، نرخ بیکاری جوانان کرمانشاهی را افزایش داده است
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: فقدان مهارتآموزی نرخ بیکاری جوانان کرمانشاهی را افزایش داده است.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: فقدان مهارتآموزی نرخ بیکاری جوانان کرمانشاهی را افزایش داده است.
رضا رحیمی در نشست شورای مهارت که در سالن استانداری کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: نخستین مبنای ایجاد شغل مهارت است اما متأسفانه فقدان مهارتآموزی در بسیاری از رشتهها، نرخ بیکاری را در بین جوانان کرمانشاهی افزایش داده است.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه بیان کرد: یکی از اساسیترین مشکلات در حوزه اشتغال بحث آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای است چراکه کارگاههای صنعتی، کشاورزی و خدماتی نیازمند نیروهای ماهر و حرفهای است.
رحیمی با بیان اینکه در برخی از رشتههای خاص مهارتی در استان کرمانشاه خلا وجود دارد گفت: چرا باید برخی از خودروهای کرمانشاه برای تعمیرات به استان همجوار برود و این امر نیازمند مهارتآموزی تعمیرکاران بومی است.
وی افزود: در حال حاضر سازمان آموزش فنی و حرفه ای مهمترین نقش را در بحث مهارت آموزی جوانان دارد.
معاون استاندار کرمانشاه، اقدام های کمیته امداد به منظور گسترش مهارت های فنی و حرفه ای را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: فعالیتی که کمیته امداد در زمینه توانمندسازی افراد زیرپوشش و آموزش آنها انجام می دهد، بسیار ارزشمند است.
رحیمی عنوان کرد: در صورتی که مددجویان کمیته امداد با مهارت های لازم برای کسب درآمد آشنا شوند، علاوه بر ریشه کن کردن فقر آمار جوانان شاغل نیز افزایش پیدا می کند.
وی با بیان اینکه بیکاری را در کرمانشاه باید با مهارت آموزی ریشه کن کرد، گفت: جوانان ما برای اشتغال با مشکل نداشتن مهارت رو به رو هستند.
رحیمی با تاکید بر ایجاد صنایع تبدیلی اظهار داشت: فصل به ثمر رسیدن باغ های زیتون نزدیک است؛ نباید اجازه دهیم که زیتون تولیدی استان به صورت خام و فرآوری نشده خارج شود.
وی به طرح کاروزی فارغ التحصیلان دانشگاهی اشاره کرد و آشنایی افراد با محیط کار، تبدیل علوم تئوری به کاربردی و مهارت آموزی را سه مزیت اجرای این طرح پیش از ورود حرفهای فرد به بازار کار عنوان کرد و گفت: همچنین کارورز به عنوان یک فرد دانشآموخته نیز دانشی دارد که میتواند به بنگاه یا واحد مربوط منتقل کند.
رحیمی همچنین از در نظر گرفتن مشوقهای بیمهای برای افزایش انگیزه کارفرمایان برای جذب کارورزان خبر داد و گفت: برای افزایش احتمال جذب این افراد و ماندگاری آنها در محیط کار، در صورت جذب کارورزان در واحد و بنگاه اقتصادی مربوطه، دولت تا 2 سال 100 درصد حق بیمه کارفرما را پرداخت خواهد کرد و بدین ترتیب کارفرمایان تا 2 سال از پرداخت حق بیمه در قبال کارورزان معاف خواهند بود.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه با بیان اینکه در شرایط کنونی بنگاههای صنفی تولیدی شهرستانها ظرفیت بسیار بالایی دارد عنوان کرد: این بنگاهها میتوانند زمینههای خوبی برای اشتغالزایی جوانان فراهم کنند.
نظر دهید