مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه:
آموزشهای فنی و مهارتی رکن اساسی ایجاد اشتغال در کمیته امداد است
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه آموزشهای فنی ومهارتی را رکن اساسی ایجاد اشتغال در کمیته امداد دانست و گفت:آموزش و کسب مهارت از مهمترین مسائل در اشتغالزایی این نهاد است.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه آموزشهای فنی ومهارتی را رکن اساسی ایجاد اشتغال در کمیته امداد دانست و گفت:آموزش و کسب مهارت از مهمترین مسائل در اشتغالزایی این نهاد است.
داود ناصری امید درجمع معاونین ادارات کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستانهای کرمانشاه گفت: یکی از چالشهای مهم امروز ما عدم توسعه مطلوب فرهنگ کار در بین اقشار و گروههای مختلف است .
وی اظهارداشت : اگر فرهنگ کار در بین افراد بخوبی تبیین شود و به ضرورت و اهمیت آن پی برده شود به راحتی مشکلات و خلاء های موجود در عرصه های مختلف حل و رفع می شود.
ناصری امید با بیان این مطلب که نرخ بیکاری در میان فارغالتحصیلان بسیار بالاست گفت: عدم تناسب رشته های دانشگاهی با بازارکار مهمترین خلاء موجود در ایجاد اشتغال است.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با اشاره به این مطلب که عدم جذب موثر فارغ التحصیلان چالش اصلی نظام آموزش عالی است گفت: عدم جذب موثر فارغ التحصیلان سبب می شود که حتی پاره ای معضلات اجتماعی نیز در جامعه ایجاد شود.
وی با بیان این مطلب که رشته تحصیلی بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی با بازار کار استان متناسب نیست گفت: آموزش ها باید فارغ التحصیلان را به سمت بازار کار سوق دهند.
ناصری امید اظهار داشت: امروز تغییر، یکی از ویژگی بارز و اصلی اقتصاد است که سرعت آن بسیار قابل توجه است و باید استعدادها و قابلیت ها را متناسب با تغییر پیش ببریم.
وی عنوان کرد: جمع کثیری از بیکاران جویای کار ما فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند و فقدان مهارت یکی از عوامل بیکاری فارغ التحصیلان است.
ناصری امید با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت های مهارتی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای می تواند به کمک دانشگاه بیاید، افزود: مراکزآموزش فنی و حرفه ای استان امکانات بسیار خوبی برای آموزش دارند که جا دارد دانشجویان و فارغ التحصیلان تحصیلات تئوری خود را با آموزش دیدن در این مراکز تکمیل کنند.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با بیان اینکه معضل بیکاری فارغ التحصیلان امروز بیشتر از سایر افراد جویای کار در جامعه مورد توجه است،گفت: طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی در شرایط فعلی یک ضرورت است این طرح می تواند انگیزه ای برای کارفرما در جذب نیروی کار باشد.
وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) تاکنون اقدامات خوبی در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت این نهاد انجام داده است، خاطرنشان کرد: نتایج این اقدامات منجر شده که آمار بسزایی از جامعه مورد نظر با توانمند شدن از چرخه حمایتی این نهاد خارج و به خودکفایی برسند.
ناصری امید کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه را به عنوان یکی از نهادهای پیشرو در عرصه اشتغال زایی دانست و گفت: تعدادی از مددجویان توانسته اند با حمایت و آموزش های فنی ومهارتی ارائه شده توسط کمیته امداد از حمایت های مادی این نهاد خارج و به توانمندی و استقلال معیشتی دست پیدا کنند.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه عنوان کرد: امروز موضوع اشتغال های کوچک در کشور مورد توجه است و اکنون کمیته امداد در ایجاد اشتغال های کوچک و تولید پیش قدم است.
وی تصریح کرد: امروز اشتغال دغدغه نخست مسئولان کشور و نظام است، از این رو همه باید تلاش کنیم در این عرصه گام برداریم و با ایجاد مشاغل کوچک بیکاری را از میان برداریم.
وی از تلاشهای مدیرکل و معاونین اشتغال استان با توجه به برنامهریزی های مناسب سال قبل و استفاده از ظرفیت مراکز آموزشی و اموزشگاههای بخش خصوصی که موجب اخذ چند جایگاه برتر کشوری برای استان گردید تقدیر و تشکر نمود
LatentStyleCount="267">
نظر دهید