مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه:
ارزشیابی مهارت بر نظام آموزشی تاثیرگذار است
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: ارزشیابی مهارت ، فرآیند پیچیده و دشواری است و عناصر اصلی نظام آموزش های فنی و حرفه ای می باشد و نتایج آن ، بر کلیه عناصر نظام آموزشی تاثیر گذار خواهد بود.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: ارزشیابی مهارت ، فرآیند پیچیده و دشواری است و عناصر اصلی نظام آموزش های فنی و حرفه ای می باشد و نتایج آن ، بر کلیه عناصر نظام آموزشی تاثیر گذار خواهد بود.
داود ناصری امید در نشستی با کمیته سنجش و ارزشیابی مهارت اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه آموزش های فنی و حرفه ای مهارت محوری می باشد ارزیابی دانش فنی و میزان مهارت کارآموزان از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
وی فراهم ساختن عوامل ارزشیابی مناسب و استقرار یک نظام کنترل کیفیت مطلوب را ضروری دانست و گفت: هر اندازه روایی آزمونهای مهارتی افزایش یابد به اعتبار گواهینامه ها افزوده می شود و وجود روش ها و رویه های مناسب و اجرای دقیق آنها ، برگزاری آزمونها را از اعمال سلایق شخصی مصون می دارد.
ناصری امید گفت: برنامه ریزی مدون ومنسجم درحوزه سنجش و ارزشیابی مهارت برای سال آینده، تهیه تقویم آزمون، نظارت برانتخاب آزمونگران، نظارت دقیق تر بر فرآیند آزمونها، بهره مندی از آزمونگران توانمند و شایسته و تعیین صلاحیت فنی آزمونگران اصلح مورد تاکید است.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه اظهارداشت: به منظور آشنایی آزمونگران باسياست های سازمان مبني بر اخذ آزمون ها توسط متخصصان صنعت ، صنوف و بازارکار و نیز آشناسازي آنان با روش هاي آزمونگیری، کارگاه های آموزشی برای آزمونگران برگزارمی شود.
وی با اشاره به اینکه در آموزش های فنی و حرفه ای هدف ارتقاء سطح دانش ؛مهارت و نگرش فرد است ، هدف اصلی از برگزاری کارگاه آموزشی آزمونگران را سنجش میزان توانایی و مهارت اجرای وظایف یك شغل در چارچوب توانائی های مندرج در استاندارد آن شغل ، سنجش هر نوع فعالیت رفتاری و تكنیكی داوطلب بطور مستقیم و مشاهده ای و تشخیص صلاحیت های ورودی به شغل و تعیین درجه مهارت داوطلب عنوان کرد.
ناصری امید تهیه بانک اطلاعات آزمون گران و طراحان سوال را ضروری خواند و گفت : راه اندازی این بانک اطلاعاتی به افزایش و ارتقاء کیفیت هر چه بیشتر آزمونها و در نهایت آموزش های فنی و حرفه ای کمک می کند.
وی با اشاره به اینکه در سال 94 بیش از یکصد هزار نفر در آزمون های سنجش و ارزشیابی مهارت شرکت کرده اند گفت : هفت مرحله آزمون هماهنگ کشوری ،4 مرحله آزمون ادواری و 12 مرحله آزمون کتبی در استان کرمانشاه برگزار شده است.
ناصری امید با تاکید بر آزمون های الکترونیکی گفت: ارائه خدمات الکترونیکی با صرفه جویی در هزینه ها و تسریع در پاسخگویی به ارباب رجوع و رفع اشکالات در کوتاه ترین زمان از جمله راهکار های تحقق اقتصاد مقاومتی است.
نظر دهید