شعار سال
چهارشنبه 03 اردیبهشت 1404
  • 1395/11/18 - 12:24
  • - تعداد بازدید: 692
  • - تعداد بازدیدکننده: 102
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با دهه مبارک فجر :

اولین جشنواره طبخ ماهی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای قصرشیرین برگزار شد

اولین جشنواره طبخ ماهی با همکاری ادارات شیلات و جهاد کشاورزی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان قصرشیرین برگزار شد .


اولین جشنواره طبخ ماهی با همکاری ادارات شیلات و جهاد کشاورزی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان قصرشیرین برگزار شد .



داود ناصری امید مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در این مراسم که با حضور امام جمعه، معاونت فرمانداری و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان برگزار شدگفت : این جشنواره به منظور ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم، سنتی و محلی با استفاده از مواد غذایی که از ارزش غذایی بالایی برخوردار هستند و معرفی پخت انواع غذاها و دسرها با ماهی برگزار شد .



ناصری امید افزود : واقعیت زندگی امروز این است که غذاهای آماده و فست ‌فودها جایگزین غذاهای سنتی و محلی سالم شده است، لذا باید تلاش شود که فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی در سفره‌های خانواده‌های ایرانی بازگردانده شود.



 وی تاکید کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی برای شهروندان منجر به ایجاد شور و نشاط، ایجاد انگیزه برای پخت غذاهای سالم می‌شود.



 در این مراسم مربیان مجرب اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با برگزاری کلاس های آموزشی کوتاه مدت به آموزش نحوه پخت و پز ماهی و سفره آرایی پرداختند و در پایان به نفرات برتر جوایز ارزنده ای اهدا شد .



 



 



 







 


  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 62183
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب