بانوان کرمانشاهی تولید انواع جوانه های خوراکی را فراگرفتند
مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره 3 خواهران کرمانشاه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی تولید انواع جوانه های خوراکی برای بانوان نمود .

مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره 3 خواهران کرمانشاه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی تولید انواع جوانه های خوراکی برای بانوان نمود .
در این دوره آموزشی بانوان کرمانشاهی طریقه صحیح تولید، نگهداری و طبخ و مصرف جوانه های خوراکی را فرا گرفتند و با فواید و ارزش غذایی و دارویی جوانه های خوراکی آشنا شدند.
نظر دهید