ناصری امید:
حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی بی بدیل زن در جهان بشری به شمار می آید
ناصری امید مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت روز زن و میلاد دخت نبی اکرم(ص) در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران برگزار شد گفت:فضایل و ویژگی های حضرت فاطمه زهرا(س) چنان بی مانند و بسیار است که همه زنان مسلمان باید او را الگوی زندگی و مشی خود قرار دهند.
ناصری امید مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت روز زن و میلاد دخت نبی اکرم(ص) در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران برگزار شد گفت:فضایل و ویژگی های حضرت فاطمه زهرا(س) چنان بی مانند و بسیار است که همه زنان مسلمان باید او را الگوی زندگی و مشی خود قرار دهند
وی با اشاره به نقش آموزش های فنی و حرفه ای در جامعه و تأثیر آن در بین بانوان جامعه گفت:خوشبختانه در سال جاری با توجه به ارائه آموزش از 9 میلیون نفرساعت آموزش به همشهریان استان کرمانشاه گفت از این میزان حدود 50 درصد سهم بانوان استان بوده است.
وی گفت:آموزش های فنی و حرفه ای به بانوان علاوه بر ایجاداشتغال میتواند در راستای کمک به اقتصاد خانواده باشد .
در راستای قدر و منزلت حضرت فاطمه (ص) گفت: همین بس که سوره ای از قرآن در شان و مقام بلندی نازل شده است و پیامبر اسلام (ص) نیز فرموده است که «فاطمه پاره ی از وجود من است ،هر آنچه او را بیازارد مرا آزرده است ».
ناصری امید در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و همکاری همه ی بانوان اداره کل و مراکز گفت : ما قدردان زحمات همه خواهران تلاشگر در آموزشگاه های آزاد نیز می باشیم و این موفقیت در اجرای تعهدات قطعا مرهون زحمات همه ی مجموعه فعال در مراکز دولتی و آموزشگاه های خصوصی است .
مهندس شیوا رییس مرکز خواهران نیز با قدر دانی از توجه ویژه مدیر کل به مربیان مرکز خواهران از مهندس ناصری امید خواستارسرعت بخشی به روند ساماندهی مربیان حق التدریسی شد.
مدیرکل اداره آموزش فنی وحرفه ای استان نیز در پاسخ به این درخواست گفت : با توجه به اینکه طی سال جاری 70 نفر از پرسنل ساماندهی شده اند با پیگیری های مداوم ما بزودی دراین زمینه نیز خبرهای خوبی خواهیم داشت
نظر دهید