شعار سال
یکشنبه 24 خرداد 1405
  • 1400/05/02 - 12:01
  • - تعداد بازدید: 377
  • - تعداد بازدیدکننده: 168
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت هفته ملی مهارت صورت گرفت :

مدیرکل و معاونین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه دیدار و گفتگو کردند

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، یاور محمدی در دیدار با آیت الله علما امام جمعه کرمانشاه بر افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به نحوه فعالیتهای این اداره کل تاکید کرد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، یاور محمدی در دیدار با آیت الله علما امام جمعه کرمانشاه بر افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به نحوه فعالیتهای این اداره کل تاکید کرد .


یاور محمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در این دیدار که در دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه با حضور جمعی از روسای ستادی و مراکز برگزار شدضمن ارائه گزارشی از عملکرد و نحوه فعالیتهای آموزش فنی و حرفه ای گفت : ارائه آموزش های مهارتی به جوانان و افراد جویای کار جهت ورود به بازار کار و دسترسی آسانتر به مشاغل و حرف بازار می تواند منجر به کاهش آسیب های اجتماعی و در نهایت ایجاد شغل پایدار شود .


محمدی در ادامه افزود : نماز جمعه با توجه به حضور طیف گسترده عموم مردم، تریبون مناسبی جهت اشاعه فرهنگ مهارت آموزی است و انتظار این مجموعه ایجاد فضایی مناسب برای ترویج فرهنگ مهارت آموزی است .


آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه نیز ضمن تبریک هفته مهارت و آموزش های فنی و حرفه ای گفت : در وهله اول می بایست به جوانان و خانواده ها بقبولانیم که فراگیری مهارت و داشتن فن حتی در صورت اشتغال در مشاغل دولتی در رونق اقتصادی خانواده ها و به تبع آن جامعه کمک شایانی کند .


امام جمعه کرمانشاه در پایان یادآور شد که ایجاد مشاغل جدید و بروز و ترویج حرف و مشاغلی که در جامعه درحال فراموشی است بخصوص در حوزه های صنایع دستی و هنری در این راستا می تواند کمک حال جوانان استان باشد .


 




  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 86499
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
متن استاتیک شماره 10 موجود نیست