در راستای تعامل بیشتر با شرکت شهرک های صنعتی استان کرمانشاه صورت گرفت :
نشست هم اندیشی مدیران کل آموزش فنی و حرفه ای و شرکت شهرک های صنعتی در راستای اجرایی کردن تفاهم نامه کشوری دو مجموعه
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در این نشست که با حضور کارشناسان آموزشی دوطرف در محل اداره کل آموزش فنی و حرفه ای برگزار شد، ضمن خیرمقدم گفت : شهرک های صنعتی استان که در خوشه های مختلف فعالیت دارد می تواند با اشاعه فرهنگ مهارت آموزی در بین واحدهای تولیدی وصنعتی، زمینه مهارت آموزی را فراهم نماید .
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در این نشست که با حضور کارشناسان آموزشی دوطرف در محل اداره کل آموزش فنی و حرفه ای برگزار شد، ضمن خیرمقدم گفت : شهرک های صنعتی استان که در خوشه های مختلف فعالیت دارد می تواند با اشاعه فرهنگ مهارت آموزی در بین واحدهای تولیدی وصنعتی، زمینه مهارت آموزی را فراهم نماید .
داود ناصری امید گفت : چنانچه کارگران و استادکارانی که در حال حاضر در واحدهای تولیدی و صنعتی مشغول کار هستند با علم روز آشنا شوند و علاقمند به کسب مهارت باشند می توان انتظار بهره وری بهتر و تولیدات با کیفیت تری داشت .
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت موضوع صنعت فرش گفت : به صنعت فرش در صنایع دستی استان کم توجهی شده است بطوریکه استان کرمانشاه بیشتر با صنعت فرش در کشور و عرصه های بی المللی شناخته می شود اما در استان مورد بی مهری و کم توجهی قرار گرفته است که می توان با ایجاد نگرش مثبت در زمینه فرهنگ مهارت آموزی باعث افزایش علاقه و رغبت در هنرمندان این عرصه شد و آنان را به سمت فراگیری علم روز فرا خواند .
داود ناصری امید گفت : می توان استانداردهای آموزشی طولانی مدت در حوزه صنعت را بعنوان بخشی از استاندارد و در قالب تفاهم نامه فی مابین طراحی و تدوین کرد که با حداقل زمان حضور در دوره های آموزشی، بیشترین بهره وری را داشت .
ناصری امید با اشاره به اینکه الحمد الله دو مرکز آموزش فنی و حرفه ای در راستای ارتقای مهارت در دو شهرک صنعتی استان ساخته شده و از تجهیزات خوبی نیز برخوردار است.
بیژن کردستانی مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان کرمانشاه افزود : در حال حاضر 21 شهرک صنعتی در استان فعالیت دارد که دارای پتانسیل بالایی در زمینه های مختلف صنعتی هستند .
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان کرمانشاه با اشاره به این موضوع که خوشبختانه از نظر تأمین منابع مالی در زمینه آموزش کمبودی نداریم گفت : امید است پیرو تفاهم نامه صورت گرفته فی مابین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان و شرکت شهرک های صنعتی، بتوان نسبت به افزایش مهارت و توانمندی شاغلین اقدامات مثبتی صورت گیرد .
کردستانی گفت : البته باید این موضوع مدنظر قرار گیرد که بایستی هزینه های آموزشی صرف افرادی شوند که بدنبال جذب در بازار کار هستند تا بتوان در زمینه کاهش آمار بیکاری و افزایش اشتغال استان نتایج مثبتی کسب کنیم .
در پایان مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان با بیان این مطلب که سازمان آموزش فنی و حرفه ای تنها متولی ارائه آموزش های غیررسمی در کشور است افزود : در جلسات شورای مهارت استان این موضوعات مطرح شده و دارای نتایج مثبتی نیز بوده است اما لازم است که کلیه آموزشهای مهارتی تحت نظر آموزش فنی و حرفه ای صورت گیرد تا بر اساس استانداردهای آموزشی تدوین شده و با ارائه آموزش توسط اساتید مجرب این اداره کل صورت گیرد .
نظر دهید