کارگاه خبازی فنی و حرفه ای شروع به کار کرد
کارگاه خبازی آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه به منظور آموزش و ارتقاء مهارت خبازان استان کرمانشاه در مرکز شماره یک آموزش فنی و حرفه ای شروع به فعالیت نمود .
کارگاه خبازی آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه به منظور آموزش و ارتقاء مهارت خبازان استان کرمانشاه در مرکز شماره یک آموزش فنی و حرفه ای شروع به فعالیت نمود .
مسئول مرکز شماره یک آموزش فنی و حرفه ای کرمانشاه در مراسم افتتاح این کارگاه گفت : با توجه به ظرفیت آموزشی و تجهیزات موجود در این کارگاه، امید است که در راستای ارتقاء مهارت خبازان و آموزش به کارجویان صنعت نان استان نتیجه بخش باشد .
رضا عمرانپور گفت : این کارگاه با ظرفیت چهار تنور لواش سنتی، دو دستگاه اتوماتیک لواش پز و یک تنور سنتی سنگک در زمینه آموزش به متقاضیان شروع به فعالیت نموده است .
وی افزود : با توجه به سیاست سازمان آموزش فنی و حرفه ای که آموزشهای مهارتی مبتنی بر نیاز بازار کار است، این کارگاه جهت اشتغال و افزایش کیفیت و بهره وری صنعت نان در استان افتتاح شده است .
مسئول مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره یک کرمانشاه افزود : خوشبختانه این کارگاه از سوی اتحادیه خبازان استان با استقبال خوبی مواجه شده است که در حال حاضر تعداد 36 نفر از کارگران خبازیها و متقاضیان اشتغال صنعت نان از سوی آن اتحادیه جهت آموزش معرفی شده اند .
رضا عمرانپور گفت : برای متقاضیان در ابتدا دوره آموزشی کارگر پیشکار خبازی برگزار می شود و در ادامه با ارائه آموزش های تخصصی در زمینه خمیرگیری و پخت نان لواش و سنگک و آموزش استاندارد شاطر نان لواش و سنگک، دوره آموزشی به پایان خواهد رسید که متقاضیان در پایان جهت حضور در آزمون سنجش مهارت و صدور گواهینامه برای قبول شدگان، معرفی خواهند شد .
عمرانپور ضمن تقدیر از زحمات مدیران کل فنی و حرفه ای و غله استان گفت : با تعامل خوبی که بین ادارات کل فنی و حرفه ای و غله استان و همچنین اتحادیه خبازان وجود دارد، می توان انتظار نتایج مثبتی در زمینه افزایش بهره وری و کیفیت نان استان داشت.
نظر دهید