شعار سال
پنجشنبه 04 اردیبهشت 1404
  • 1395/07/18 - 10:26
  • - تعداد بازدید: 773
  • - تعداد بازدیدکننده: 105
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر سعیدی پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه خبر داد:

یکی از راهکارهای عملی برای کاهش آمار بیکاری در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی توانمندسازی آنان در دوران دانشجویی می باشد

به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه دکتر سعیدی پور رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه در جلسه شورای مشترک معاونین این دانشگاه با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گفت:یکی از راهکارهای عملی برای کاهش آمار بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی توانمند سازی آنان در دوران دانشجویی می باشد




به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه دکتر سعیدی پور رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه در جلسه شورای مشترک معاونین این دانشگاه با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گفت:یکی از راهکارهای عملی برای کاهش آمار بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی توانمند سازی آنان در دوران دانشجویی می باشد.


سعیدی پور با اشاره به اهمیت و جایگاه آموزش های فنی و حرفه ای گفت:نهایت تلاش ما دردانشگاه استفاده از ظرفیت مراکز آموزشی فنی و حرفه ای برای بالا بردن مهارت دانشجویان رشته های مرتبط مهندسی می باشد.


وی ضمن ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم نامه فی مابین گفت:یکی از راهکارهای مهم برای ایجاد اشتغال بین جوانان توجه به فرهنگ مهارت آموزی در بین خانواده های می باشد.


وی گفت:بایستی با برگزاری سمینارها و همایش های مشترک بتوانیم اهمیت موضوع را به دانشجویان ارائه دهیم


وی با اشاره به اینکه بنده با کار و اهمیت و نقش آموزش های فنی و حرفه ای در ایجاد اشتغال آشنایی دارم گفت:


بنده و همکارانم در دانشگاه پیام نور نهایت سعی را در ایجاد ارتباط و تعامل بیشتر با مجموعه فنی و حرفه ای استان را به عمل خواهیم آورد ، چرا که اعتقاد داریم نتیجه این موضوع به توانمند سازی دانشجویان بر می گردد.


  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 58107
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب