مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه:
مراکز آموزش فنی وحرفه ای و اصناف باید از تجربه و توانمندیهای همدیگر بهره مند شوند
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه در جمع روسای اتحادیه های اصناف استان گفت: باتوجه به اینکه بهترین شیوه برای ارتقاء بهره وری، توجه به آموزش است مراکز آموزش فنی وحرفه ای و اصناف باید از ظرفیت ها و پتانسیل و توانمندیهای همدیگر نهایت بهره مندی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه در جمع روسای اتحادیه های اصناف استان گفت: باتوجه به اینکه بهترین شیوه برای ارتقاء بهره وری، توجه به آموزش است مراکز آموزش فنی وحرفه ای و اصناف باید از ظرفیت ها و پتانسیل و توانمندیهای همدیگر نهایت بهره مندی را داشته باشند.
داود ناصری امید در جلسه تشریح طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار که با حضور رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های اصناف در محل سالن شهدای اصناف کرمانشاه برگزار شد ضمن ارایه گزارشی در خصوص وضعیت مهارت آموزی در استان و لزوم گسترش این امر برای افزایش ضریب اشتغال جوانان ، طرح استاد شاگردی یا همان مهارت آموزی در محیط کسب و کار واقعی را برای حاضرین در جلسه تشریح کرد.
وی بیان داشت: مهارت آموزی در محیط کار واقعی ،یکی از روش های آموزش فنی و حرفه ای است که طی آن مهارت و شایستگی های مورد نیاز در چارچوب استانداردهای آموزشی از مربی به مهارت آموز هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمت منتقل می گردد.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه اضافه کرد: طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی با رویکرد ایجاد زمینه های لازم برای اشتغال مولد و پایدار وهمچنین استمرار و تثبیت اشتغال فرصت های موجود و مورد نیاز جامعه بویژه در مشاغل خرد و خانگی با استفاده از ظرفیت بخش های غیردولتی در توسعه آموزش های مهارتی و نیز برای استفاده از ظرفیت های آموزشی موجود در محیط های کارگاهی و برای توسعه وتنوع الگوهای آموزشی تدوین شده است.
داود ناصری امید با اشاره به فعالیت 60هزار واحد صنفی در سطح استان کرمانشاه اظهار داشت: باید فرهنگ استاد شاگردی بار دیگر در جامعه ترویج یابد و استادان افراد جدیدی را تربیت و به آنان حرفهی کاری یاد دهند.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد اشتغال برای جوانان و اینکه مشاغل را میتوان سینه به سینه منتقل کرد، اذعان نمود: حتما باید فرهنگ شاگردی و استادی جاری باشد تا بتوانیم در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال این فرایند را به منصهی ظهور برسانیم.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه آشنایی با محیط کسب و کار، کسب تجربه و آماده سازی و ایجاد خودباوری در مهارت آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی خصوصاً در صنایع دستی، کمک به بنگاه های فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند ،کاهش هزینه های جذب و بکارگیری نیروهای فاقد مهارت و استفاده از ظرفیت و توان آموزشی عملی بنگاههای اقتصادی را ازجمله اهداف این طرح عنوان نمود.
ناصری امید خاطرنشان ساخت: خوشبختانه تمامی کارهای بیمهای حل شده و طرح ملی آموزش مهارت در محیط واقعی کار در کشور در حال اجرا می باشد.
وی ادامه داد: تمامی واحدهای صنفی استان در صورت تمایل استفاده از این طرح که تقریبا هیچ قراردادی بین واحد صنفی و کارآموز بسته نمی شود و در مدت اجرای طرح واحد صنفی از هر گونه پرداخت حق بیمه معاف است و در خصوص ضوابط اداره کار نیز هیچ گونه مسولیتی در این مدت ندارد ، می توانند به مراکز آموزش فنی و حرفه ای مراجعه کنند.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان گفت: این اداره کل با هدف ایجاد تعامل با اصناف و اتحادیه های صنفی ، می تواند در قالب انعقاد تفاهم نامه ، آموزشهای مورد نیاز اتاق اصناف استان را فراهم نماید .
وی در ادامه افزود : با توجه به تعداد و تنوع مشاغلی که در استان وجود دارد ، آموزشهای فنی و حرفه ای ، این توانایی را دارد تا در راستای کاهش نرخ بهره وری ضمن ارائه آموزشهای فنی و حرفه ای متناسب با تکنولوژی روز دنیا ، شرایط اشتغال افراد را در جامعه فراهم نماید.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تصریح کرد : با توجه به شعار هر کرمانشاهی ، یک مهارت ، می توانیم با ارائه آموزشهای فنی و حرفه ای ، درکاهش میزان بیکاری و افزایش نرخ بهره وری ورود کنیم .
ناصری امید گفت : با توجه به پیشرفت تکنولوژی های روز دنیا ، ما علاقمندیم با در نظر گرفتن اولویت های مورد نیاز آموزشی ، ضمن انعقاد قرارداد فی مابین ، همکاری آموزشی داشته باشیم.
در پایان این نشست حاضرین به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص طرح مهارت مذکور پرداختند.
نظر دهید