شعار سال
پنجشنبه 04 اردیبهشت 1404
  • 1395/06/02 - 19:07
  • - تعداد بازدید: 595
  • - تعداد بازدیدکننده: 92
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
معاون وزير و رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور:

ضرورت ايجاد تقويم آموزشي مشترك در راستاي توسعه فرهنگ مهارت آموزي

معاون وزير و رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در نشست مشترک با رییس و معاونین سازمان توسعه تجارت ایران بر ضرورت ايجاد تقويم آموزشي مشترك در راستاي توسعه فرهنگ مهارت آموزي در كشور تأكيد كرد.





معاون وزير و رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در نشست مشترک با رییس و معاونین سازمان توسعه تجارت ایران بر ضرورت ايجاد تقويم آموزشي مشترك در راستاي توسعه فرهنگ مهارت آموزي در كشور تأكيد كرد.

به گزارش پيك مهارت آنلاين به نقل از روابط عمومي سازمان آموزش فني وحرفه اي كشور، نشست مشتركي بين محمد امين سازگارنژاد، معاون وزير و رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور و افخمي راد ، معاون وزير صنعت، معدن وتجارت و رييس سازمان توسعه تجارت ايران مورخ 1/6/95 برگزار شد.


محمد امين سازگارنژاد با اشاره به وجود سه میلیون و پانصد هزارنفر بيكار در كشور بيان داشت: يكي از راهكارهاي مهم اشتغالزايي تجهيزمنابع انساني به عنصر مهارت است به طوري كه نيروي انساني ما هم در عرصه ملي و بين المللي قابل عرضه باشد.


وي با اشاره به همكاري هاي پيشين سازمان آموزش هاي فني و حرفه اي كشور با سازمان بين المللي كار(ILO  )، بانك جهاني، آلمان و ايتاليا بيان داشت: براي توسعه روابط بين الملل، همراهي و مساعدت ساير دستگاه ها به ويژه وزارت صنعت، معدن وتجارت ضروري است.


معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي با استقبال از اختصاص غرفه مهارت در نمايشگاه هاي مختلف صنعتي و تخصصی ، با هدف معرفي فعاليت ها و دستاوردهاي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور بيان داشت: آمادگي توسعه ارتباط با صنعت در سطح ملی و بين المللی را داريم چرا كه ارتباط مهارت با صنعت همانند ارتباط تار و پود است .


محمد امين سازگارنژاد بيان داشت: سازمان توسعه تجارت می تواند به عنوان، پلي براي انتقال تجارب بين سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور و صنعت باشد و آموزش در ارتباط با صنعت، ارزش افزوده ايجاد مي كند.


وي با بيان اين كه در دنياي فردا، فناوري، محور است و فناوري اطلاعات دنيا را متحول  كرده ، بيان داشت: امروز تجارت الكترونيك توسعه پيدا كرده است، مشاغل توسعه يافته اند و اين مشاغل بايستي به روز باشد.


رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور تأكيد كرد: پیشنهاد می کنیم به دنبال ايجاد تقويم آموزشي مشترك با همه ذي نفعان براي هم افزايي و توان افزايي در توسعه و ترويج فرهنگ ملي مهارت آموزي  باشيم.


محمد امين سازگارنژاد بيان داشت: بايد دپارتماني در مركز تربيت مربي و پژوهش هاي فني و حرفه اي اين سازمان براي توسعه تجارت و تجارت الكترونيك با كمك منابع انساني سازمان توسعه تجارت ايران براي تربيت مربيان و ترغيب بخش خصوصي ايجاد كنيم.


وي بيان داشت: با توجه به وجود خودروهاي چینی،كره اي، ژاپني و فرانسوي در كشور ، انتقال فناوري های آموزشي اين محصولات برای صیانت از سرمایه مردم ضروري است.


محمد امين سازگارنژاد با اشاره به وجود كارگاه هاي آموزشي اتومكانيك در مراكز آموزشي اين سازمان بيان داشت: با توجه به تحولات سيستم مديريت خودرو و CPU ها و فناوري هاي جديد، تجهيز اين كارگاه ها توسط  اين شركت ها امري ضروري است و با توجه به بودجه آموزشي اندک كه به اين سازمان اختصاص يافته است،  (یک و 24 صدم درصد از كل بودجه آموزشي كشور) حمايت ساير بخش ها از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ضروری است.


افخمي راد،رییس سازمان توسعه تجارت بيان داشت: سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در نظام آموزشي و نظام اقتصادي كشور از جايگاه والايي برخوردار است و اين جايگاه ميتواند ارتقاء يابد.


وي در ادامه افزود: اين سازمان در تربيت تكنسين ماهر نقش مهمي را برعهده دارد به طوري كه اثربخشي افرادي كه آموزش هاي فني و حرفه اي را دريافت كرده اند، در سايت های توليدی و كارخانه ها از يك مهندس بيشتر است.


افخمي راد بيان داشت: سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور مي تواند در ارتقاء توانمندي جوانان و افزايش بهره وري نيروي كار نقش مؤثري در جامعه ايفا كند و بايد از اين سازمان حمايت كرد.  


رييس سازمان توسعه تجارت ايران افزود: به طور حتم فناوريهاي نوين در سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور جايگاه ويژه اي دارد و در سفر به بسیاری از كشور هاي همسايه مانند عراق و افغانستان  از ما طراحي ساختار و كمك آموزشي مي خواهند.


وي بيان داشت: در سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور زمينه هاي كاري زيادي با كشورهاي مختلف  وجود دارد و مي توانيم حيطه فعاليت اين سازمان را در قالب كمك هاي توسعه اي در عرصه بين الملل توسعه دهيم كه هزينه آن را سازمان ملل پرداخت مي كند.


در پایان مقرر شد کارگروهی مرکب از نمایندگان هر دو سازمان پیرامون مباحث مطرح شده از جمله به روزرسانی تفاهم نامه فی ما بین، همکاری در مسابقات ملی مهارت و حضور سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نمایشگاه های تخصصی تشکیل و پیگیری لازم به عمل آید.گفتنی است در این جلسه مشاور رییس و مدیرکل امور مالی و معاونین آموزش، پژوهش و سرپرست دفتر راهبری اجرای آموزش حضور داشتند.


  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 57129
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب