مدرس دانشگاه رازی کرمانشاه:
یکی از عوامل بیکاری جوانان نداشتن حرفه و مهارت است
مدرس دانشگاه رازی کرمانشاه در نخستین همایش کارآفرینی، بازاریابی و رونق کسب و کار در شهرستان جوانرود که به همت اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه برگزار شد گفت: یکی از عوامل بیکاری جوانان نداشتن حرفه و مهارت آموزی است.

مدرس دانشگاه رازی کرمانشاه در نخستین همایش کارآفرینی، بازاریابی و رونق کسب و کار در شهرستان جوانرود که به همت اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه برگزار شد گفت: یکی از عوامل بیکاری جوانان نداشتن حرفه و مهارت آموزی است.
محسن یاراحمدی درابتدا با تعاریف اصطلاحات مختلفی چون کار، حرفه و شغل، به تشریح موضوع کارآفرینی پرداخت و زمینههای آن را تشریح کرد.
وی ضمن بیان اهمیت و جایگاه کارآفرینی در ایجاد اشتغال پایدار و ایجاد تحول اقتصادی در جامعه، به تشریح ویژگی های افراد کارآفرین پرداخت.
یاراحمدی رازهای موفقیت در کارآفرینی را تبیین کرد و کارآفرینی را فرصتی براي جوانان جویای کار دانست که سالها منتظر فرصت شغلی هستند.
مدرس دانشگاه رازی موضوع اشتغال و شغلیابی را مهمترین دغدغه برای جوانان و خاصه فارغالتحصیلان دانشگاهی دانست و کارآفرینی را مهمترین مؤلفه برای ایجاد شغل و یا شغلیابی عنوان کرد.
وی با تاکید بر اینکه بحث کارآفرینی اجتماع پذیر است، ادامه داد: جامعه به افراد کارآفرین نیاز دارد و امروز دیگر ظرفیت دولت برای استخدام محدود شده است.
یاراحمدی با بیان اینکه باید افراد خودشان کارآفرین باشند، تصریح کرد: کارآفرینی روحیه می خواهد و یک ایده، جسارت و شجاعت لازم است تا کارآفرین شد.
وی با اشاره به اینکه کارآفرین شخصی است که با خلاقیت های خودش ایده ها را به وجود آورده و آن را به کار و محل درآمدزایی تبدیل می کند، اظهار کرد: در کارآفرینی باید علم را به ثروت تبدیل کرد.
یاراحمدی انواع مختلف کارآفرینی درزمینه های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را تشریح کرد و گفت: متاسفانه نگرش ها نسبت به کسب و کار منفی است و احساس می کنیم که کار انسان را اذیت می کند درحالی که دستاوردهای عظیم بشر مدیون کاراست.
وی با اشاره به نگرش سنتی به کسب و کار و عدم آینده نگری در این زمینه گفت: پیش بینی و آینده نگری سخت است ولی سخت تر از آن راه اندازی و هدایت کسب و کار بدون آن است.
این مدرس دانشگاه به عنوان یکی از سخنرانان نخستین همایش کارآفرینی، بازاریابی و رونق کسب و کار در شهرستان جوانرود اظهارداشت: یکی از نکاتی که در خصوص رشد کسب و کارها بسیار حایز اهمیت است آینده نگری است.
یاراحمدی تصریح کرد: آینده نگری به انسان این توان را می دهد که تهدیدها و فرصت هایی را که در آینده با آنها مواجه می شود پیش بینی کند و زمان کافی برای تفکر و تصمیم گیری قبل از برخورد با آنها را داشته باشد.
وی با بیان این مطلب که آینده نگری به افراد این امکان را می دهد که فردای خود را مانند گذشته سپری نکنند و هوشمندانه تر قدم بردارند اضافه کرد: آینده نگری سبب می شود انسان اهداف بلند مدت همراه با طراحی استراتژی های لازم برای دستیابی به آن اهداف را تدوین کند.
یاراحمدی در پایان بر یادگیری آموزشهای فنی و مهارتی تاکید کرد و گفت: این آموزشها برپایه فن و تخصص فرد را برای ورود بهتر به بازار کسب و کار آماده می کند.
نظر دهید