معاون دفتر بهسازی و نظارت سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور:
آموزشهای تقاضامحور به بهبود کسب و کار و تولید منجر می شود
معاون دفتر بهسازی و نظارت سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور گفت: ارائه آموزشهای تقاضا محور به جای عرضه محور، رویکرد جدید سازمان است که به اشتغال نیروی آموزشدیده منجر میشود و به بهبود اوضاع کسب و کار و تولید میانجامد.

حاج امان یلمه در بازدید از مراکز آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با تاکید بر آموزش های بازار محور بجای آموزشهای عرضه محور گفت: به منظور ارتقاء مهارت های فنی و حرفه ای، با تامین تجهیزات مدرن و به روز کردن دانش مربیان و ایجاد رشته های جدید، آموزشهای مهارتی تقاضا محور می شود.
وی تصریح کرد: آموزش ها باید بر اساس اطلس کشور و سند آمایش سرزمین باشد و مربیان نیز با به روز کردن دانش خود برای انتقال درست و مناسب مهارتهای عصر جدید به مخاطبان با جدیت وارد صحنه شوند.
معاون دفتر بهسازی و نظارت سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور از برنامه ریزی و فرهنگ سازی در این سازمان برای ایجاد گفتمان مشتری مداری و فاصله گرفتن از رویکرد وظیفه مداری خبر داد و گفت: این موضوع نیز از اولویتهای سازمان است.
یلمه با بیان این مطلب که بکارگیری صحیح منابع به عــنوان یکی ازمهمترین چالش های ارکان مدیریت و روابط بین کارکنان و مشتریان به عنوان یکی از منابع سازمان مــطرح است گفت: سازمان به دنبال این است که نیازها وخواسته های جدید را برای مشتریان به وجود آورد و بابــکارگیری مشارکت و تفاهم به مدیریت روابط با مشتریان بپردازد.
وی با اشاره به این مطلب که باید به منـافع وانتظارهای مشتریان توجهی خاص شود گفت: با تامین منافع و خواسته های مشتریان،منافع سازمان نیز تــــامین می شود.
معاون دفتر بهسازی و نظارت سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور تصریح کرد: با هدف چابک سازی دولت ، برون سپاری برخی فعالیتها به بخش خصوصی در اولویت است تا زنجیره آموزش توسط بخش غیردولتی اداره شود و در این راستا با تهیه استانداردهای آموزشی باید توسط یک متولی صورت گیرد تا نتیجه بخشی کارها بیشتر شود.
یلمه اظهارداشت: ارائه آموزش های فنی و مهارتی توسط بخش خصوصی و آموزشگاههای آزاد و سنجش و ارزشیابی مهارت و سیاست گذاری و نظارت توسط بخش دولتی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای باید در فعالیتها عملیاتی شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه سازمان به دنبال کاهش هزینه ها و درآمدزایی است گفت: بهبود و ارتقاء وضعیت معیشت کارکنان نیز بسیار مورد تاکید ریاست سازمان است.
وی اضافه کرد: فراگیری آموزشهای فنی و حرفهای یکی از روشهای کسب مهارت برای ورود به بازار کار است اما مهم است که چه رشته و تخصصی برای یادگیری انتخاب شود چرا که بازار کار برخی از رشتهها اشباع شده است.
یلمه گفت: اگرچه مهارتها متنوع است و گستره وسیعی دارد اما باید توجه کرد که افراد جویای کار باید ابتدا نیاز بازار را رصد کنند و سپس به انتخاب رشته تخصصی برای کسب مهارت اقدام کنند تا این آموزش نتیجهبخش باشد.
معاون دفتر بهسازی و نظارت سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور درادامه گفت: مهارت، موتور رشد اقتصادی و اجتماعی هر کشور است و آموزشهای فنی و حرفهای، نقش کلیدی در مهارتآموزی به نیروی کار و تبدیل آن به نیروهای ماهر، متخصص و کارآفرین دارد.
نظر دهید