شعار سال
پنجشنبه 04 اردیبهشت 1404
  • 1395/04/15 - 12:48
  • - تعداد بازدید: 972
  • - تعداد بازدیدکننده: 88
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
در نشست هماهنگی برنامه های هفته مهارت استان کرمانشاه مطرح شد:

استفاده ازظرفیت کانونهای اوقات فراغت برای ترویج فرهنگ مهارت آموزی

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر ترویج فرهنگ مهارت آموزی، پیش از آموزش گفت: می توان از ظرفیت کانون های اوقات فراغت استان به این منظوراستفاده کرد.


معاون اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر ترویج فرهنگ مهارت آموزی، پیش از آموزش گفت: می توان از ظرفیت کانون های اوقات فراغت استان به این منظوراستفاده کرد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، نشست هماهنگی برنامه های هفته مهارت در استان کرمانشاه پیش از ظهر دوشنبه با حضور مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان، چند تن از معاونین اداره کل آموزش و پرورش، نمایندگان دانشگاه های استان و برخی از مسئولین مرتبط در محل اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه برگزار شد.


گرایش به رشته های فنی در آموزش و پرورش ضعیف است


در این نشست معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه حدود 300 پایگاه تابستانی اعم از دارالقرآن ها، فرهنگسراها، کانون های اوقات فراغت و... در استان برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان در فصل تابستان فعالیت می کنند، بر نهادینه کردن فرهنگ کارآفرینی و مهارت با بهره گیری از این ظرفیت تاکید کرد.


محسن شاه حسینی یکی از رویکردهای آموزش و پرورش را  مهارت آموزی دانست و گفت: سال گذشته به این منظور  تفاهم نامه ای مبنی بر استفاده از مربیان فنی و حرفه ای در پایگاه های تابستانی آموزش و پرورش منعقد شد که در عمل اجرایی نشد.


وی تصریح کرد: گرایش به رشته های فنی و حرفه ای در آموزش و پرورش ضعیف است لذا نگاه نرم افزاری دانشگاه ها و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای به این موضوع الزامی است و آموزش و پرورش نیز آمادگی خود را برای بررسی و آسیب شناسی عدم گرایش و اقبال عمومی به رشته های فنی را در قالب پژوهش اعلام می کند.


معاون اداره کل آموزش و پروش استان کرمانشاه با تاکید بر اهمیت ترویج فرهنگ کارآفرینی، هدف از مهارت آموزی را ترویج این فرهنگ در جامعه دانست که باید مورد توجه قرار گیرد.


وی تصریح کرد: علاوه بر فقدان ساز و کارهای اجتماعی، کنش های اجتماعی نیز یک عقبه دارد و دانشگاه ها و سایر نهادهای مرتبط با موضوع کار و فرهنگ آن باید با فنی و حرفه ای به اجماع نظر برسند تا بتوان فرهنگ کار و مهارت را پیش از آموزش خود مهارت ترویج داد.


شاه حسینی گفت: ما در اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه به عنوان یک نهاد فرهنگی آمادگی اجرای برنامه های مختلف برای ترویج فرهنگ مهارت آموزی را داریم تا در پس آن بحث آموزش مهارت مد نظر قرار گیرد.


لزوم آسیب شناسی عدم مهارت آموزی در بنگاه های فراغت تابستانی


در ادامه معاون آموزش اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: ظرفیت کانون های اوقات فراغت و تابستانی، ظرفیت خوبی برای آموزش های مهارتی  و کارآفرینی است و پیشنهاد می شود ابتدا  آسیب شناسی این موضوع که چرا تاکنون در کانون های آموزش های مهارتی اجرایی نشده صورت گیرد و سپس به آموزش مهارت و کارآفرینی با احصا ظرفیت ها و رفع مشکلات پرداخته شود.


کمیته امداد امام خمینی (ره) استان آمادگی همکاری با فنی و حرفه ای را برای آموزش مهارت به مددجویان تحت پوشش دارد


در ادامه معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه نیز برنامه ریزی این نهاد برای برگزاری برنامه های آموزشی مهارتی برای مددجویان تحت پوشش خبر داد و گفت:  امسال حدود 1000 دانش آموز دبیرستانی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان  در قالب دریافت آموزش از آموزشگاه های ازاد و فنی و حرفه ای  ساماندهی شده اند و در صورت ممکن ما حاضریم دانش آموزان مددجو را برای حضور در نمایشگاه مهارت هماهنگ کنیم و اگر هم یک آموزش یک ساعته  و کپسولی را هم برای آنها داشته باشیم گزینه خوبی است.


رشید جلیلیان پیشنهاد داد: در صورت امکان یک غرفه برای ارائه دستاوردهای مهارتی مددجویان این نهاد حمایتی در استا نیز در اختیار قرار گیرد تا مددجویان توانمندی های خود را به نمایش بگذارند.


دانشگاه آزاد آماده انعقاد هر گونه تفاهم نامه مشترک برای آموزش مهارت به دانشجویان است


رضایی، مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد نیز آمادگی کامل این دفتر را برای انعقاد تفاهم نامه با فنی و حرفه ای  جهت ارائه آموزش های مهارتی اعلام کرد.


کارشناس و نماینده دانشگاه رازی نیز در این نشست گفت: دانشگاه رازی همواره ارتباط خوبی با فنی و حرفه ای داشته و تعاملات خوبی نیز در این زمینه داشته است.


استفاده از ظرفیت فنی و حرفه ای برای دوره های استارت آپ


مهدی طلایی با اشاره به برگزاری دوره های استارت آپ در دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: بحث جدیدی را با عنوان استارت آپ در دانشگاه رازی رقم زده ایم که ایده های خام به ایده های پخته تر تبدیل و توسط سرمایه گذاران به مرحله اجرا در آید و می توان از ظرفیت فنی و حرفه ای نیز به این منظور بهره برد.


کارشناس کارآفرینی دانشگاه رازی کرمانشاه ترویج فرهنگ مهارت آموزی را از اهداف استارت آپ ها عنوان کرد و گفت: به این منظور دانشگاه رازی کرمانشاه ورود تخصصی به مقوله استارت آپ‌ها را در دستور دارد.


وی افزود: استارتاپ‌ها یک فرآیند 54 ساله هستند و تاکنون 480 استار آپ در دنیا برگزار شده است و آغاز آن در کشور ما نیز از سال 91 بوده و از آن زمان تاکنون 50 استارت آپ در کشور برگزار شده که دو تا سه مورد آن توسط دانشگاه رازی کرمانشاه بوده است.


کارشناس کارآفرینی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: به دنبال یافتن فضایی مناسب برای برگزاری پیش رویدادهای استارت آپ ها در استان هستیم که حضور در نمایشگاه مهارت می تواند این فضای مناسب را در اختیار قرار دهد.


وی تصریح کرد: هر استارت آپ یک دو پیش رویداد دارد و اگر فنی و حرفه ای فضای را داشته باشد می توان یک پیش رویداد حداقل دو ساعته را در کنار نمایشگاه هفته مهارت برای علاقه مندان برگزار کنیم.


ارائه کارت تخفیف برای دوره های آموزشی در آموزشگاه ها


در ادامه رئیس کانون انجمن آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای نیز از ارائه کارت تخفیف 30 درصدی 6 ماهه برای بهره مندی از دوره های آموزشی در آموزشگاه های استان خبرداد که به نمایشگاه مهارت حضور دارند ارائه می شود.


فرهاد  جامه شورانی افزود: هم چنین 10 کارت تخفیف 50 درصدی نیز به غرفه ها برای حضور در دوره های آموزشی آموزشگاه های استان ارائه می شود.


وی از آمادگی آموزشگاه های آزاد استان با دانشگاه رازی برای برگزاری دوره های استارت آپ خبرداد.


در پایان نیز یکی از مربیان آموزش فنی و حرفه ای خواستار در اختیار دادن فضایی در کنار نمایشگاه مهارت شد تا بتوان به عنوان بخش جنبی نمایشگاه دوره های آموزشی یک ساعته و کپسولی برای علاقه مندان برگزار کرد.


 



 


  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 55842
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب