مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه:
تحقق مصوبات شورای مهارت استان دربخش آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه از تحقق 10 مصوبه شورای مهارت استان در بخش آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد خبرداد.
داود ناصری امید در جلسه هم اندیشی دکتر لیراوی رئیس کانون انجمن های صنفی آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد با اعضای کانون کرمانشاه گفت: با بهره مندی از فرصت های ایجاد شده در شورای مهارت استان توانستیم اقدامات بسیار مفید و موثری در مسیر توانمندی بیشتر آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد انجام دهیم.
وی اظهارداشت: توسعه اشتغال استان و بررسی این موضوع، افزایش تنوع حرفههای آموزش فنی و حرفهای و ارائه راهبردهای آموزشی، ترویج مهارتآموزی در بخشهای مختلف مانند خانوادهها، دانشگاهها و سایر اقشار جامعه و جلوگیری از آموزشهای موازیکارانه توسط دستگاههای اجرایی استان از جمله مصوبات شورای مهارت در بخش آموزشگاه های آزاد بود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه تصریح کرد: شورای مهارت به ریاست معاونت برنامهریزی استانداری کرمانشاه و دبیری ادارهکل آموزش فنی و حرفهای فعالیتهای خود را در استان آغاز کرد.
وی با بیان اینکه شورای مهارت در شهرستانهای استان کرمانشاه به ریاست فرمانداران برگزار میشود، افزود: تاکنون کمیتههای کارشناسی نیز با حضور صاحبنظران دستگاههایی اجرایی نیز برگزار شده است که تاکنون 46 مصوبه در شهرکرمانشاه و 145 مصوبه نیز در شوراهای مهارت شهرستانها داشته است.
ناصری امید با بیان این مطلب که آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد به عنوان بازوان توانمند سازمان در بخش خصوصی عمل می کنند گفت: خوشبختانه تعامل و همکاری بسیار خوبی بین اداره کل با آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد ایجاد شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه به اعطای ۱۱۵ فقره وام ۵ میلیون تومانی در ظرف مدت کمتر از ۱۰ روز به مهارت آموزان و کارآفرینان اشاره کرد و افزود: طی سال قبل ۱۶ فقره وام ۱۰ میلیون تومانی نیز به متقاضان ارائه شده است و درحال حاضر پیگیر اخذ ۵۰ فقره وام ۵۰ میلیون تومانی برای توسعه خدمات آموزشی به افراد با مشارکت صندوق مهر امید هستیم که مراحل اولیه آن انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه برون سپاری و خصوصی سازی فعالیتها و خدمات می تواند اقدام موثری در چابک سازی باشد گفت : ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات ، چابک سازی خدمات و افزایش میزان رضایتمندی مخاطبان از مهمترین نتایج برون سپاری خواهد بود .
ناصری امید با بیان این مطلب که درپاسخگویی به مشکلات بخش خصوصی نهایت اهتمام و سرعت را بکارگرفته ایم گفت: در راستای تحقق اهداف آموزش های اثر بخش در ماه حداقل سه نشست تخصصی هیات نظارت به منظور بررسی و شناخت نقاط قوت و ضعف برگزار می شود.
این مقام مسئول اظهار داشت: متاسفانه با توجه به اشاعه فرهنگ مدرک گرایی در کشور، مراکز آموزش فنی وحرفه ای در بخش دولتی و خصوصی از استقبال کمرنگ جوانان و خانواده ها رنج می برند از طرفی صدور مجوزهای بی رویه در سنوات گذشته نیز مزید بر علت شده است.
ناصری امید با اشاره به این مطلب که سرانه آموزش های مهارتی در استان کرمانشاه با بیش از 2میلیون نفر جمعیت، 10 ساعت است گفت: ترویج فرهنگ مهارت آموزی مستلزم نگاه ویژه رسانه ها به ویژه رسانه ملی است.
این مقام مسئول با اشاره به تسهیل روند صدور کارت مربیان که وضعیت بهتری نسبت به سالهای گذشته پیدا کرده گفت: در جذب اعتبارات آموزشی دستگاه های دولتی کارهای مثبت و اثربخشی در استان صورت گرفته است.
وی با تاکید براین مطلب که آموزشگاه ها بایستی با به روز نمودن تجهیزات و امکانات آموزشی خود به دنبال ارتقاء کیفی آموزشهای مهارتی باشند گفت: آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد با تبلیغات و بازاریابی صحیح و به موقع می توانند به توسعه و ترویج فرهنگ مهارت آموزی کمک نمایند.
ناصری امید با اشاره به تعامل اداره کل آموزش فنی وحرفه ای کرمانشاه با دستگاه های دیگر مانند آموزش و پرورش و کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهارکرد: در سال گذشته با آموزش و پرورش و کمیته امداد امام خمینی(ره) در راستای همکاری با آموزشگاه های آزاد قراردادهایی منعقدشد.
نظر دهید