مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای:
توانمند سازی مهارتی دانشجویان ،گامی به سوی تحقق اقتصاد مقاومتی
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت: توانمند سازی دانشجویان با آموزش های مهارتی،گامی به سوی تحقق اقتصاد مقاومتی است.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت: توانمند سازی دانشجویان با آموزش های مهارتی،گامی به سوی تحقق اقتصاد مقاومتی است.
داوود ناصری امید در همایش یک روزه آشنایی با سازمان فنی و حرفه ای که با هدف آگاهی بخشی به دانشجویان دانشگاه رازی و با همت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کرمانشاه در سالن آمفیتئاتر دانشکده ی فنی و مهندسی برگزار شد گفت: ارایه آموزش های مهارتی با امکانات و تجهیزات کارگاهی به اقشار مختلف مردم،پژوهش و تولید استاندارد های آموزشی،تعیین صلاحیت و ارزشیابی افراد صاحب فن و مهارت از طریق برگزاری آزمون و صدور گواهینامه های بین المللی و قابل ترجمه از رسالت های این اداره کل است.
وی با بیان این مطلب که متاسفانه در حال حاضر بین نظام آموزش عالی و نیاز بازار کار تناسب لازم وجود ندارد و نیرو هایی که در دانشگاه ها فارغ تحصیل می شوند از مهارت کافی برخوردار نیستند گفت: متاسفانه بی توجهی دانشجویان به لزوم کسب مهارت های شغلی مورد نیاز بازار کار باعث شده تا همواره نرخ بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی که انتظار می رود باید در وضعیت مناسبی باشد ، بیش از سایر گروه ها در کشور باشد.
ناصری امید با بیان اینکه مهارت افزایی نقش مهمی در تحقق اهداف خود کفایی دارد بیان کرد: با تکیه بر آموزش های تئوری نمی توان به اهداف بلند مدت کشور در خود کفایی دست یافت.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در این همایش یک روزه با تاکید بر این مطلب که توسعه ی انسانی ،رکن اصلی توسعه ی پایدار محسوب می شود گفت: با تعامل و هم افزایی بیشتر بین دانشگاه ها و مراکز آموزش فنی و حرفه ای می توان کار های ارزنده ای برای گروه های هدف از جمله دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی انجام داد و موجب توانمند سازی این قشر شد.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات اساسی کشور معضل بیکاری است به همین دلیل مقام معظم رهبری امسال را با عنوان تولید و اشتغال نامگذاری کرده است چرا که بدون تولید، اشتغال شکل نمی گیرد و بدون وجود نیروی انسانی هم تولید پایدار و رقابتی امکان پذیر نیست.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در جمع دانشجویان دانشگاه رازی گفت: این اداره کل وظیفه ی خود میداند که مهارت های مورد نیاز کسب و کار را به دانشجویان ارائه دهد که بتواند شغل پایدار ایجاد کنند و کار آفرین باشند.
ناصری امید با اشاره به نقش مهارت افزایی در فراهم شدن اشتغال جوانان خاطر نشان کرد: افرادی که به مهارت آموزی در کنار آموزش های تئوری روی میآورند،بدون شک آینده ی شغلی مطمئن تری دارند و میتوانند با در دست داشتن گواهینامه فنی و حرفه ای،پشتوانه ای برای اشتغال داشته باشند.
وی با تاکید بر رابطه ی اشتغال و توسعه پایدار تصریح کرد: در واقع نیروی انسانی متخصص و صاحب مهارت٬با ارزش ترین و مهم ترین منابع اقتصادی هر کشوری برای رسیدن به توسعه محسوب می شود،از این رو در شرایط کنونی کشور،نمیتوان از لزوم توسعه ی آموزش های فنی و حرفه ای برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی؛تولید و اشتغال چشم پوشی کرد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه به مرکز آموزش فنی و حرفه ای هایتک اشاره کرد و گفت: در این مرکز ۱۰ کارگاه آموزشی با بهره مندی از تجهیزات و امکانات مناسب این آمادگی را دارد که دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی از کاردانی تا دکتری را آموزش دهد.
وی با اشاره به این مطلب که مهارت آموزی دانشجویان در کنار یادگیری مباحث تئوری باعث افزایش قدرت ورود به بازار کار است گفت: شغل بدون آموزش مهارتی نمیتواند موفق باشد و آموزش های فنی و مهارتی زمینه اشتغال پایدار برای جوانان جویای کار را فراهم میکند.
ناصری امید به مسابقات ملی مهارت اشاره کرد و گفت:مسابقات ملی مهارت هر سال در ۳ مرحله شهرستانی،استانی و کشوری برگزار می شود.
وی گفت: علاقه مندان به شرکت در هجدهمین مسابقات ملی مهارت میتوانند تا ۲۳ تیر ماه سال جاری نسبت به ثبت نام خود به صورت الکترونیکی اقدام کنند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با بیان این مطلب که در سال گذشته استان کرمانشاه توانست جایگاه پنجم کشوری این مسابقات را به خود اختصاص دهد گفت: یکی از دانشجویان در این دوره از مسابقات توانست مدال طلای مکانیک خودرو را کسب کند که در حال حاضر نیز در اردو های آمادگی جهانی به سر میبرد.
نظر دهید