مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه :
توانمندسازی نیروی انسانی ماهر در اولویت است
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه درنشست شورای مهارت شهرستان اسلام آباد غرب که باحضور افشین کریمی فرماندار شهرستان اسلام آبادغرب و روسای ادارات این شهرستان برگزار شد گفت: فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای یکی از موثرترین راهکارها برای ایجاد اشتغال است.

داود ناصری امید در خصوص نقش آموزش های فنی و حرفه ای در کاهش بیکاری و افزایش میزان رفاه اجتماعی گفت: تربیت نیروهای مهارتی برای ایجاد فرصت های جدید شغلی در کشور باید مورد تاکید قرار گیرد.
وی با بیان اینکه سرانه آموزش فنی و حرفه ای در استان به نسبت جمعیت بیکار پایین است گفت: سرانه آموزشهای مهارتی در سطح شهرستانها 10نفرساعت و در سطح روستاها 3نفرساعت است.
ناصری امید بر ضرورت اشتغالزایی برای فارغ التحصیلان جویای کار تاکید کرد و گفت: نرخ بیکاری در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی از افراد کم سواد جویای کار بیشتر است.
وی با بیان اینکه آموزش های فنی و مهارتی در بهبود بازار کار فارغ التحصیلان بسیار موثر است گفت: در برابرهر پنج کارشناس ، یک تکنسین تربیت می شود این درحالی است که درکشورهای توسعه این کاملا معکوس است.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در ادامه تاکید کرد: تجهیزات ، امکانات و ظرفیت هایی در اختیار این سازمان است که متعلق به نظام جمهوری اسلامی و جوانان این سرزمین است .
ناصری امید با اشاره به اینکه در سنوات گذشته آموزشهای فنی وحرفه ای از سوی خانواده ها مورد بی مهری قرار گرفته که خوشبختانه امروز با تاکید مقام معظم رهبری و مسولان ارشد کشور، اهمیت آموزشهای فنی وحرفه ای در ایجاد شغل مورد توجه است.
وی گفت در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی خانواده ها بایستی به آموزشهای فنی و مهارتی که می تواند به اقتصاد خانواده ها نیز کمک کند توجه لازم را داشته باشند.
ناصری امید احیا و بازسازی نقش و جایگاه آموزشهای فنی وحرفه ای درجامعه و بها دادن به این آموزشها در بین خانواده ها و جوانان را ضروری خواند و گفت: باید سهم این آموزشها در تقویت قابلیت ها، ظرفیت ها و پتانسیل های کشور مشخص شود که این مهم نیازمند فرهنگ سازی لازم از سوی رسانه ها و صداوسیما است.
داود ناصری امید با ارائه عملکرد آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه و دیگر دستگاه های فعال در عرصه مهارت آموزی گفت :خوشبختانه بر اساس مصوبات شورای مهارت، همدلی و هماهنگی خوبی بین دستگاه های اجرایی فعال در عرصه مهارت آموزی صورت گرفته است.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان با اشاره به اینکه نیروهای انسانی ماهر، بازوان حرکت هر جامعهای به سوی رشد، تعالی و شکوفایی هستند افزود: طبق مصوبات شورای مهارت، تعامل بسیار خوبی با دانشگاه های استان برقرارشده که نتایج مثبت را به دنبال داشته ازجمله می توان به استفاده بهینه از ظرفیت های موجود اشاره نمود.
داود ناصری امید مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به برنامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای در "طرح توانمندسازی روستاییان" گفت : توانمندسازی نیروی انسانی ماهر بومی، لازمه توسعه مناطق روستایی و تقویت وضعیت رفاه اجتماعی محسوب می گردد.
وی با بیان این مطلب که یکی از برکات دولت یازدهم، توجه به توانمندسازی روستاییان بود گفت: این اداره کل براساس علاقمندی و درخواست مردم روستای زردویی اقدام به برگزاری ۱۰ کارگاه آموزش های فنی و مهارتی در این روستا از توابع شهرستان پاوه کرده است.
ناصری امید افزود : افزایش توان مهارتی روستاییان می تواند بخش زیادی از معضل بیکاری استان را مرتفع کند.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با بیان اینکه خام فروشی محصولات بزرگترین ضربه را به اقتصاد ملی وارد می کند، گفت: محصولات کشاورزی استان به دلیل نبود صنایع تبدیلی به صورت خام به فروش می رسد و بنابراین بهره ای از ارزش افزوده این مواد نصیب استان نمی شود.
وی خام فروشی محصولات تولیدی را یک ضعف اساسی و عمدهترین مشکل محصولات استان دانست و گفت: خام فروشی ضعیف ترین شکل تولید است.
ناصری امید اضافه کرد: باتوجه به تولید زیتون در این منطقه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی فراوری زیتون نمودیم که متاسفانه مورد استقبال قرارنگرفت.
وی ضمن اعلام آمادگی در راستای برگزاری کارگاه های آموزشی موردنیاز کشاورزان گفت: این کارگاه های آموزشی می تواند از فروش محصولات خام جلوگیری کرده و با ارائه آموزشهای لازم و تربیت نیروی کار ماهر در رشته های موردنیاز محصولات و ذخایر استان را فرآوری نموده و با ارزش افزوده بیشتری خارج کنیم که با این هدف به اشتغال و رفع بیکاری نیز کمک می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه ضمن تقدیر از کمیته امداد امام خمینی(ره) و اداره زندانهای استان گفت: 18 کارگاه آموزش فنی وحرفه ای در زندان های استان کرمانشاه راه اندازی شده که در سال گذشته 480هزارنفرساعت آموزش به مددجویان ارائه شده است.
وی ادامه داد: اداره زندانهای استان در زمینه ارائه آموزشهای فنی وحرفه ای به مددجویان توانست جایگاه اول کشوری را به خود اختصاص دهد.
ناصری امید اضافه کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز در سرفصلهای آموزشهای فنی و مهارتی، آموزشهای پایدارسازی و توسعه و حرفه آموزی دانش آموزان به عنوان دستگاه برتر سال 95 در سطح کشور برگزیده شد و مورد تقدیر قرارگرفت.
وی به صدور گواهینامه مهارت در قالب کارت هوشمند الکترونیکی اشاره کرد و گفت: برای سرعت در دریافت اطلاعات و استعلام وضعیت کارآموزان فنی و حرفه ای، کارت گواهینامه الکترونیکی به جای گواهینامه های سنتی و کاغذی طراحی شده است.
ناصری امید در خصوص نحوه استعلام کارت های هوشمند مهارت نیز گفت: این کارت هوشمند به سیستم جامع پرتال سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به نشانی http: //azmoon. portaltvto. com متصل است و استعلام آن در صورت نیاز از سوی نهاد ها و سازمان ها بدون نیاز به مکاتبات اداری و کاغذی به صورت آنلاین و با وارد کردن کد شناسایی که بر روی کارت درج شده در سامانه قابل انجام است.
وی به تبدیل وضعیت 70نفر از مربیان حق التدریس به پیمانی اشاره کرد و گفت: کار تبدیل وضعیت 60 نفر دیگراز این مربیان در دست اقدام است.
نظر دهید