جلسه هم اندیشی و آسیب شناسی مسابقات ملی مهارت در فنی وحرفه ای کرمانشاه برگزار شد
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: به منظور تشویق و ترغیب مدال آوران شانزدهمین مسابقات ملی مهارت مورد حمایت های مادی و معنوی قرارمی گیرند.
داود ناصری امید درجلسه بررسی کاستی ها و آسیب های مسابقات ملی مهارت گفت: باید مسابقات ملی مهارت جدی گرفته و با توجه به پتانسیل موجود در استان تلاش شود جایگاه و رتبه ای در حد نام کرمانشاه کسب شود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه ضمن تقدیر از تلاش رقابت کنندگان ، کارشناسان همراه ، مسئول و دست اندرکاران برگزاری مسابقات، کسب یک مدال نقره، دو مدال برنز و چهار دیپلم افتخار را به تیم المپیاد استان تبریک گفت.
دراین جلسه هم اندیشی که به منظور آسیب شناسی و احصاء نقاط قوت و ضعف تیم مهارت استان با حضور مدیرکل برگزار شد، اعضای تیم مهارت و کارشناسان همراه استان در مرحله کشوری مسابقات به بیان نظرات ، مشکلات و علل موفقیت یا عدم موفقیت در این دوره مسابقات را بیان نمودند و رتبه رقابت کنندگان استان در کلیه رشته های مسابقات مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و در ادامه ضمن بیان مشکلات ، به بیان و بررسی راهکارهای پیشنهادی پرداختند.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کرمانشاه، مسابقات ملی مهارت است گفت:باید رویکرد مرحله استانی مسابقات ملی مهارت کشوری باشد و با آنالیز نظرسنجی شرکت کنندگان، برای مسابقات سال آینده با آمادگی بیشتری حضور پیداکنند.
ناصری امید با بیان این مطلب که باید نقاط ضعف کارآموزان المپیادی را برطرف و به نقطه قوت تبدیل کرد خواستار تعامل بیشتر روسای مراکز با دبیرخانه مسابقات شد.
وی اظهارداشت: با توجه به اینکه بخش اعظمی از آموزشهای فنی و مهارتی در آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد ارائه می شود بایستی این بخش نیز در مسابقات ملی مهارت حضور فعال و اثرگذار داشته باشد.
این مقام مسئول اضافه کرد: آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد نیز در بسیاری از رشته ها توانمند و صاحب نظر هستند و بایستی کارآموزان مستعد و علاقمند را برای حضور در عرصه مسابقات ملی مهارت آماده کنند.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با تاکید بر همکاری، همفکری، تعامل و برنامه ریزی منسجم و هماهنگ در بین مجموعه برای اجرای مطلوب و بهینه مسابقات گفت: بایستی براساس توانمندیها، ظرفیتها و پتانسیلهای مراکز آموزش فنی وحرفه ای در سطح استان، شرح وظایف هر مرکز مشخص و تبیین شود.
وی با تاکید بر تعامل بیشتر روسای مراکز با آموزش و پرورش، دانشگاه ها و اصناف گفت: رایزنی با دستگاه ها و ادارات و ارگانهای مرتبط به جذب حداکثری نخبگان مهارتی کمک می کند.
ناصری امید در خصوص داشتن امید و تلاشی مضاعف برای نایل آمدن به هدف و کسب دانش بیشتر و دریافت رتبه مطلوب تر و افتخار آفرینی برای استان تاکید کرد و مربیان را به انتقال دانش و تجربه به این عزیزان و آمادگی بیش از پیش آنان ترغیب نمود.
وی برگزاری جلسات آسیب شناسی مسابقات ملی مهارت را ارزشمند و تاثیرگذار در بهبود برگزاری مسابقات آتی عنوان کرد و اظهارداشت : این جلسات دستاوردهای مهم و خوبی بهمراه خواهد داشت و یکی از راهکارهای آن مستندسازی مناسب از برگزاری سالانه مسابقات جهت استفاده از تجربیات سالهای گذشته در برگزاری مطلوب مسابقات بعدی است.
ناصری امید در ادامه بر تعامل و همکاری مناسب روسای مراکز تابعه در برگزاری مسابقات ملی مهارت تاکید نمود و از برگزاری مراسم تجلیل از مدال آوران شانزدهمین مسابقات ملی مهارت با حضور مسئولین استانی و شهرستانی ، طی سال جاری خبر داد .
نظر دهید