مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه:
مربیان فنی وحرفه ای نقش تاثيرگذاري در ايجاد شغل پايدار و كاهش بيكاري دارند
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه در جشن عید مبعث رسول اکرم(ص) و مراسم تجلیل از مربیان این اداره کل به مناسبت بزرگداشت مقام استاد مطهری گفت: مربیان آموزش فنی وحرفه ای از مولفه های اصلی ایجاد شغل پایدار و رفع مشکل بیکاری در جامعه اند که آموزش های آنها نوید بخش آینده ای روشن در کشور است.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه در جشن عید مبعث رسول اکرم(ص) و مراسم تجلیل از مربیان این اداره کل به مناسبت بزرگداشت مقام استاد مطهری گفت: مربیان آموزش فنی وحرفه ای از مولفه های اصلی ایجاد شغل پایدار و رفع مشکل بیکاری در جامعه اند که آموزش های آنها نوید بخش آینده ای روشن در کشور است.
داود ناصری امید در این مراسم که باحضور جاسمی منتخب مردم کرمانشاه در مجلس دهم ، یاوری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جانشکر مدیرعامل بانک توسعه تعاون، علی بیگی دبیر اجرایی خانه ی کارگر کرمانشاه و جمعی از بسیجیان و مسئولان استانی و کارکنان و مربیان اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در بخش دولتی و خصوصی به همراه خانواده های آنان در مجتمع فرهنگي و هنري انتظار برگزار شد گفت: معلمان میراث گرانقدر جامعه اند که به عنوان قشری ایثارگر و فداکار، مسئولیت بزرگ آموزش و تعلیم را بر عهده دارند.
وی با بیان نقش مهم مربیان در سیستم آموزش فنی و حرفه ای، اظهار داشت: مربیان سرمایه های ارزشمند جامعه هستند که با قبول مسئولیت بزرگ ارائه آموزش های فنی و مهارتی در جامعه، درایفای نقش معلمی که هم مرتبه با شغل انبیاء است در کشور اهتمام لازم را دارند.
ناصری امید با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت آموزش ها و خدمات ارزشمند معلمان که طی دیداری در سالروز گرامیداشت هفته معلم مطرح شد، گفت: توجه به عظمت خدمات آموزشی معلمان و نقش موثر آنها در تربیت نسل آینده ساز جامعه از تاکیدات و فرمایشات مقام معظم رهبری است لذا معلمان حق بسیاری بر گردن آحاد جامعه دارند.
این مقام مسئول اظهارداشت: همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم، و تجلیل از اين قشر دلسوز و فرهيخته، اداره کل آموزش فني و حرفه اي کرمانشاه نیز به عنوان متولي آموزش هاي غيردولتي در سطح كشور هر ساله با قرارگيري در اين هفته از مربيان فني و حرفه اي تقدير بعمل می آورد.
وی در ادامه بیان کرد: در واقع وظیفه این مربیان سنگین است و حوزه فعالیت آنها در کشور که به عنوان آموزش های غیر رسمی شناخته شده بسیار گسترده است و در پادگان ها، زندانها، موسسات، دانشگاه ها و ... به صورت ثابت و سیار فعالیت دارند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: بخش اعظم آموزش های مربیان فنی و حرفه ای استان در بخش خصوصی است که نقش موثری را نیز در راستای ایجاد اشتغال ایفا می کنند.
ناصری امید از وجود يك هزار مربي فني و حرفه اي در سطح استان كرمانشاه خبر داد و گفت: در بخش آموزش های مهارتی در مراکز فنی و حرفه ای معلمانی داریم که به عنوان مربی از آنها یاد می شود که در کارگاه ها علاوه بر مباحث تئوری به آموزش های علمی نیز می پردازند.
وی، با بيان اينكه مربيان فني و حرفه اي خواهان توجه بيشتر هستند افزود: تبديل وضعيت يكي از دغدغه هاي مربيان حق التدريس فني و حرفه اي است كه مراحل مقدماتي اين امر از سال گذشته آغاز شده است.
مدیر کل آموزش فنی حرفه ای استان کرمانشاه از آموزش بیش از ۸.۵ میلیون نفر ساعت در قالب ۴۴ هزار دوره آموزشی توسط مربیان فنی و حرفه ای طی سال ۹۴ در استان خبر داد و افزود: سال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار نفر در دوره های سنجش و فعالیت های حرفه ای در بخش دولتی و خصوصی مشارکت داشته اند که این آمار نشان دهنده وضعیت بسیار خوب آموزش ها با توجه به بضاعت، امکانات و زیرساخت ها است.
وی با تاکید بر اهمیت این آموزش ها در ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری که دغدغه بسیاری از خانواده ها است، گفت: خدمات مهارت آموزی سازمان فنی و حرفه ای که به صورت آسان، برنامه ریزی شده، قابل دسترس و کاربردی است می تواند در اشتغالزایی استان موثر واقع شود هرچند وظایف ما را به عنوان متولیان آموزش های فنی و حرفه ای سنگین تر خواهد کرد.
در پايان اين مراسم از 250 مربي فعال استان كرمانشاه تقدير به عمل آمد.
در استان كرمانشاه 22 مركز آموزش فني و حرفه اي دولتي و 350 آموزشگاه فنی وحرفه ای آزاد فعال وجود دارد كه حدود 500 حرفه مهارتي در آنها آموزش داده مي شود.در اين مراكز طي سال گذشته، 40 هزار نفر آموزش ديده اند.
نظر دهید