کارگاه آموزشی استاندارد نویسی در فنی و حرفه ای کرمانشاه برگزار شد
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه گفت: 220 نفر از کارشناسان، مربیان مراکزفنی وحرفه ای دولتی و مدیران و مربیان آموزشگاههای آزاد در این کارگاه یک روزه با مبانی آموزشی استاندارد نویسی آشنا شدند.
داود ناصری امید اظهارداشت: این کارگاه طی سفر مهندس موسوی معاون آموزشی سازمان فنی وحرفه ای کشور با هدف تامین حداقل کیفیت مطلوب خدمات آموزشی، صرفه جویی در بهره گیری از منابع و بهینه سازی شرایط دستیابی به آموزش مناسب برگزار شد.
وی توضیح داد: برای کسب مهارت در هر شغلی فراگیری الزامات آن ضروری است و ایجاد رویه استاندارد در نوشتار نیز مهارتی است که نیازمند آموزش است.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه، توانایی فردی، تجهیزات آموزشی، ارزیابی پیش نیازهای آموزشی، نحوه تبدیل عملیات اجرایی به عنوان های استاندارد، تلفیق برنامه های درسی تئوری و عملی، استفاده از برنامه های عمومی در آموزش های تخصصی، شرایط مربی و کارآموز را از جمله مطالب مورد تدریس در این دوره برشمرد.
ناصری امید، حفظ منافع جامعه به عنوان دریافت کنندگان خدمات از نظام آموزشی فنی و حرفه ای، ایجاد سادگی در روش و شیوه های آموزشی، فراهم کردن وسیله برای بیان مقاصد و تبادل افکار، توانایی تدوین استاندارد های آموزشی در تمامی صنوف، صنایع، ادارات و سازمان ها و ایجاد یکنواختی در به ثمر رساندن شیوه های آموزشی را از اهداف این دوره آموزشی عنوان کرد.
وی اظهار داشت : جلالی از کارشناسان سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور در این کارگاه سرفصل های آموزشی را برای شرکت کنندگان تدریس کرد.
وی تصریح کرد: به تمامی شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی گواهینامه حضور در دوره آموزش استاندارد نویسی ارایه می شود.
معاون آموزشی سازمان فنی وحرفه ای کشور هدف از برگزاری این کارگاه را، آشنایی مربیان حق التدریس و کارشناسان با روش های نوین و مراحل تدوین استاندارد آموزشی دانست و افزود: لازمه تدریس و انتقال مطلوب مهارت، شناخت و آشنایی کامل با استاندارد های آموزشی است.
سیدعلی موسوی تصریح کرد:مربیان و مدیران آموزشگاههای فنی وحرفه ای آزاد با نحوه تهیه و تدوین استانداردهای آموزشی به شیوه نوین در قالب استانداردهای شغل و شایستگی و روند استاندارد نویسی آشنا می شوند.
نظر دهید